Bannere si anunturi publicitare pe forumul dvs.
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Ați dat click pe bannerul cu publicitate
Bannere si anunturi publicitare pe forumul dvs.
Rezumarea primului mesaj :
Buna,
Recent, m-am gândit sa adaug sistemul de monetizare Adsens oferit de Google forum-ului ce-l administrez, dar inainte sa adaug aceasta sursa, vreau sa cunosc și părea dvs. atâta administratori/staff/owner...etc dar mai ales membrilor acestei comunități.
Ce ma interesează?:
Acestea or fost totalitatea întrebărilor, deși sunt multe... sunt sigur ca cel mult va ia 20 minute sa răspundeți în serios acestora .
Știu ca ar fi fost mult mai atractiv dacă făceam un chestionar (cu butoane de răspuns cu toate aceste întrebări) dar pe FG nu avem posibilitatea codării php nici acces la baza de date.
Administratori forum-ului în cauza, va rog sa luați în serios acest topic (s-ar putea sa va ajute în viitor aceste informații)...
Toate cele bune,
ali.
Titlu modificat si tabel sters
Buna,
Recent, m-am gândit sa adaug sistemul de monetizare Adsens oferit de Google forum-ului ce-l administrez, dar inainte sa adaug aceasta sursa, vreau sa cunosc și părea dvs. atâta administratori/staff/owner...etc dar mai ales membrilor acestei comunități.
Ce ma interesează?:
- V-ar conveni (membrilor) sa vedeți bannere de publicitatea într-un forum ce-l vizitați ?
- Daca răspunsul este Nu va rog frumos sa argumentați, chiar contează enorm părerea dvs.
- Daca răspunsul este DA la prima întrebare, v-ar deranja locul acestora în forum ? -locuri posibile ale ad-sens în FG : (header, footer, banner vertical slide lateral, intre subiecte ?
- Ma interesează în mod deosebit răspunsul la : suportați bannere ad-sens intre subiecte ? maxim 3 bannere intre subiecte (dacă-i posibil)!
- Sa zicem ca nu va deranjează deloc ad-sens într-un forum indiferent de poziție, Aveți vreo preferințe de tipuri de bannere ?
Bannere posibile : Orizontal 720px, orizontal 460px, vertical 720px. - Preferați bannere ce rulează text sau imagini (este o întrebare extrem de importanta )
- Câți dintre voi ați dat click pe bannerul cu publicitate (ad-sens în cazul de fata) atunci când le-ați sesizat undeva (forum, blog, site) - voi face un Poll din asta !!!
- Întrebare dedicata celor ce dau click pe bannere: ați dat click din următoarele motive: ca un omagiu pentru comunitatea ce-o vizitați sau pur și simplu ați citit ceva ce v-o interesat sau imagine ce va atras atenția ?
Acestea or fost totalitatea întrebărilor, deși sunt multe... sunt sigur ca cel mult va ia 20 minute sa răspundeți în serios acestora .
Știu ca ar fi fost mult mai atractiv dacă făceam un chestionar (cu butoane de răspuns cu toate aceste întrebări) dar pe FG nu avem posibilitatea codării php nici acces la baza de date.
Administratori forum-ului în cauza, va rog sa luați în serios acest topic (s-ar putea sa va ajute în viitor aceste informații)...
Toate cele bune,
ali.
Titlu modificat si tabel sters
ali- Membru Forumgratuit
Varsta : 35
Localizare : Timisoara
Data înscrierii : 15/08/2010
Mulțumiri : 0
Re: Bannere si anunturi publicitare pe forumul dvs.
Google Adsens este un serviciu bun care merita incercat, nu am apucat sa lucrez cu el, dar va spun din ce am auzit de la alti...
Poti face bani cu iel, din care sa iti iei domeniu si toate cele...
Eu sunt de acord cu acest program.
Poti face bani cu iel, din care sa iti iei domeniu si toate cele...
Eu sunt de acord cu acest program.
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Sunt de acord. Am auzit multi vorbind despre Google Adsense si zicea ca se merita sa lucrezi cu el fiindca poti face bani din program.
Am votat DA
Am votat DA
Partea proasta e ca poti sa iti blocheze contul daca un membru staff da click pe ele, deci inainte de a te apuca de aceasta mica afacere iti propun sa citesti regulamentul ei.
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Exista mai multe servicii oferite de Google pentru a instala publicitate in forumurile voastre. De altfel, probabil ca multi doresc sa dezactiveze reclamele de la Forumgratuit pentru a le inlocui cu Google Adsense.
Pacat ca "Ad-sense" nu se refera la "adauga intelesuri" ci la "publicitate senzitiva" adica publicitate care se adapteaza functie de beneficiar.
Nu stiu cine mai face click pe astfel de reclame.
La un moment dat erau site-uri comerciale pe care erai tentat sa le vizitezi, insa de cind reclamele sint din ce in ce mai aberante, iar oamenii mai satui de a fi bombardati cu astfel de mesaje imperative care doresc doar sa le ia banii din buzunar, pur si simplu a instala asa ceva pe un forum echivaleaza cu a-ti pierde membrii. Poate nu in citeva luni, dar ei vor pleca la un moment dat.
Din alt punct de vedere, pentru ca astfel de reclame sa va aduca un venit minim, cel putin cel necesar pentru a plati dezactivarea reclamelor platformei, trebuie sa va bazati pe un numar ridicat de utilizatori unici si pe o vizibilitate mare in motoarele de cautare. Nu va imaginati ca veti putea instala asa ceva pe un forum cu 3 membri, deschis ieri.
Nu mai are sens cred sa mentionez ca nu vom permite ca membrii acestui forum sa devina victimele cuiva doritor de imbogatire rapida, care vrea sa faca un studiu de piata gratuit. Asa ceva puteti incerca pe forumurile voastre, sondaje, intrebari capcana, etc, nu aici. In acest forum, publicitatea legata de bani este strict interzisa.
Pe scurt, daca doriti bani pentru forum, alegeti donatiile de credite din partea membrilor, este un mod mult mai elegant si mai apreciat de ei decit umplerea forumului de reclame.
Daca doriti bani pentru dumneavoastra, ginditi-va bine la traficul forumului si la numarul de membri, apoi ginditi-va si la a va cauta un loc de munca...
Pacat ca "Ad-sense" nu se refera la "adauga intelesuri" ci la "publicitate senzitiva" adica publicitate care se adapteaza functie de beneficiar.
Nu stiu cine mai face click pe astfel de reclame.
La un moment dat erau site-uri comerciale pe care erai tentat sa le vizitezi, insa de cind reclamele sint din ce in ce mai aberante, iar oamenii mai satui de a fi bombardati cu astfel de mesaje imperative care doresc doar sa le ia banii din buzunar, pur si simplu a instala asa ceva pe un forum echivaleaza cu a-ti pierde membrii. Poate nu in citeva luni, dar ei vor pleca la un moment dat.
Din alt punct de vedere, pentru ca astfel de reclame sa va aduca un venit minim, cel putin cel necesar pentru a plati dezactivarea reclamelor platformei, trebuie sa va bazati pe un numar ridicat de utilizatori unici si pe o vizibilitate mare in motoarele de cautare. Nu va imaginati ca veti putea instala asa ceva pe un forum cu 3 membri, deschis ieri.
Nu mai are sens cred sa mentionez ca nu vom permite ca membrii acestui forum sa devina victimele cuiva doritor de imbogatire rapida, care vrea sa faca un studiu de piata gratuit. Asa ceva puteti incerca pe forumurile voastre, sondaje, intrebari capcana, etc, nu aici. In acest forum, publicitatea legata de bani este strict interzisa.
Pe scurt, daca doriti bani pentru forum, alegeti donatiile de credite din partea membrilor, este un mod mult mai elegant si mai apreciat de ei decit umplerea forumului de reclame.
Daca doriti bani pentru dumneavoastra, ginditi-va bine la traficul forumului si la numarul de membri, apoi ginditi-va si la a va cauta un loc de munca...
Sincer numi place deloc ideea, oricum reclamele de pe fg mereu sunt sterse si puse altele.
buna seara,
cum se pot sa sterg aceste banere, publicitati?
cum se pot sa sterg aceste banere, publicitati?
Poti folosi credite pentru a le sterge. A.C.P.->Diverse->Consum credit->Publicitate
Vizitator- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» de ce pe forumul meu nu apar bannere?
» Cum pun anunturi pe tot forumul?
» Cum sa fac sa nu mai apara spatiile publicitare?
» Bannere!
» Cerere bannere
» Cum pun anunturi pe tot forumul?
» Cum sa fac sa nu mai apara spatiile publicitare?
» Bannere!
» Cerere bannere
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum