Profil view_Topic .
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Profil view_Topic .
https://2img.net/h/oi49.tinypic.com/64qrgp.png
Vreau un tutorial pas cu pas despre cum sa fac exact profilul din imagine ...
L!, daca ma poti ajuta ... Stiu ca tu te pricepi..
Vreau un tutorial pas cu pas despre cum sa fac exact profilul din imagine ...
L!, daca ma poti ajuta ... Stiu ca tu te pricepi..
Re: Profil view_Topic .
ma scuzati din neatentie nu am observat ca aveti phBB3.Sa stiti ca pe phBB3 nu merege cea ce doriti dumneavoastra.Merge numai pe phBB2
Bună dimineaţa,
Cum a spus şi Covrigel mai sus, pe versiunea phpBB3 nu se pot insera acele "personalizări" ale profilului, ci doar pe phpBB2. Dacă forumul dvs. din profil este cel real:
Mergeţi în Panoul de Administrare => Afisare => Template-uri => General => viewtopic_body şi găsiţi codul:
Şi îl înlocuiţi cu:
Apoi adăugaţi în foaia de stil CSS:
Cum a spus şi Covrigel mai sus, pe versiunea phpBB3 nu se pot insera acele "personalizări" ale profilului, ci doar pe phpBB2. Dacă forumul dvs. din profil este cel real:
Mergeţi în Panoul de Administrare => Afisare => Template-uri => General => viewtopic_body şi găsiţi codul:
- Cod:
{postrow.displayed.profile_field.LABEL}{postrow.displayed.profile_field.CONTENT}
Şi îl înlocuiţi cu:
- Cod:
<div class="online43">{postrow.displayed.profile_field.LABEL}{postrow.displayed.profile_field.CONTENT}</div>
Apoi adăugaţi în foaia de stil CSS:
- Cod:
.online43{
border: 1px solid #DDD;
background: transparent;
margin-bottom: 3px;
padding: 3px 3px 3px 3px;
}
Multumesc Keir . Rezolvat .
Skrillex1234, v-as ruga sa va actualizati profilul (versiunea forumului mai exact), pentru a nu creea confuzii.
Vizitato- Vizitator
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum