Cum pun un mic anunt in chenar in josul pagini
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pun un mic anunt in chenar in josul pagini
Salut am vazut pe un forum gratuit un mic anunt in josul pagini si as vra sa stiu si eu cum pun la fel :
Multumesc pentru timpul si ajutorul acordat
Multumesc pentru timpul si ajutorul acordat
Re: Cum pun un mic anunt in chenar in josul pagini
Acela nu este fg este phpbb3
Ia vezi daca e bun:
- Cod:
<td class="row1 nobold" width="100%" valign="middle">
<p class="genmed"> </p><div align="center" style="background-color: ##4A4A4A; border: 1px dashed #005050; padding: 2px; font-size: 11px; font-family:'tahoma';">
<center>
<strong>
<b>
<h32>
<font style="text-shadow: 1px 1px 7px rgb(108, 108, 108);" color="#009090">Nici unul din fisierele care apar pe GameFactor sau urcate pe serverele noastre nu raspundem de acele fisiere . Linkurile sunt furnizate exclusiv de utilizatorii acestui site. Echipa GameFactor nu poate fi trasa la raspundere pentru ceea ce utilizatorii posteaza, sau orice alte actiuni ilegale ale acestora . Nu puteti folosi acest site pentru a distribui sau descarca orice material atunci cand nu aveti dreptul legal de a face acest lucru. Este responsabilitatea ta sa aderi la acesti termeni. Daca aveti indoieli cu privire la legalitatea de continut sau aveti orice suspiciuni, nu ezitati sa ne contactati. Administratorii acestei comunitatii pot selecta utilizatorii si interzicerea oricui în orice moment, fara nici un anunt prealabil.Drepturile de autor pentru toate creatiile GameFactor Apartin echipei GameFactor Si este interzisa reproducerea sau copierea lor.Va rugam sa cititi acest disclaimer si sa il tratati cu maxima seriozitate si ca atare ...</font>
</h32>
</b>
</strong>
</center>
</div>
Gata am rezolvat multumesc mult SASAN. puteti da tc
Ultima editare efectuata de catre NighT^xR !? in Mar Mai 01, 2012 12:11 am, editata de 1 ori
In ACP->Afisare->General->overall_footer_begin
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» As vrea sa pun in chenar (RESPINS sau ACCEPTAT) cum e si ANunt sau Anunt Global ...
» Cum pun Parteneriati in josul pagini
» Chenar la Anunt Global , Anunt si Imporant [phpBB]
» josul pagini
» Problema Josul Pagini
» Cum pun Parteneriati in josul pagini
» Chenar la Anunt Global , Anunt si Imporant [phpBB]
» josul pagini
» Problema Josul Pagini
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum