Problema FaceBook Connect
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema FaceBook Connect
Buna Seara
Am incercat toate tutoriale-le de pe aici in incercarea de a reusi sa ma connectez prin facebook pe forumul meu dar nu am reusit .
folosesc phpBB2 ma poate ajuta cineva ?
Multumesc
Am incercat toate tutoriale-le de pe aici in incercarea de a reusi sa ma connectez prin facebook pe forumul meu dar nu am reusit .
folosesc phpBB2 ma poate ajuta cineva ?
Multumesc
Ultima editare efectuata de catre RaZzoR in Dum Apr 22, 2012 5:19 pm, editata de 1 ori
Re: Problema FaceBook Connect
Pai ai facut configurarea ?
Daca nu intra asa :
Panoul de Administrare > Module > Facebook Connect > Configurare > Si de acolo citesti si te descurci tu, apoi o sa vezi ca iti va merge !
Daca nu intra asa :
Panoul de Administrare > Module > Facebook Connect > Configurare > Si de acolo citesti si te descurci tu, apoi o sa vezi ca iti va merge !
Lary a scris:Pai ai facut configurarea ?
Daca nu intra asa :
am incercat si asa dar ma blochez aflarea codului secret de pe facebook toata ziua m-am uitat la tutoriale pe aici dar nu am reusit nici unu adika nu pot face acea aplicatie pe facebook ca sa aflu codul
am incerca si cu script-uri si nimic
Intri pe link-ul acesta , care îți apare și la modulul facebook connect , creezi aplicația , iar după ce ai creat aplicația îți va aparea acolo la aplicație codul secret și ID-ul .
Uite și o poză cu imaginea de la pagina unei aplicații :
Mai întâi de toate , îți va trebuii și un cont facebook .
Uite și o poză cu imaginea de la pagina unei aplicații :
Mai întâi de toate , îți va trebuii și un cont facebook .
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Problema la Conectarea pe forum cu Facebook connect
» din: Problema la Conectarea pe forum cu Facebook connect
» Problema cu actualizarea Modulului Facebook Connect.
» Facebook Connect
» Facebook connect
» din: Problema la Conectarea pe forum cu Facebook connect
» Problema cu actualizarea Modulului Facebook Connect.
» Facebook Connect
» Facebook connect
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum