Culoare mesaj staff pentru phpBB2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Culoare mesaj staff pentru phpBB2
Hristos a Inviat!
Va rog sa ma ajutati cu ceva. Am urmarit cam toate tutorialele despre cum sa modific culoarea la mesajele staff-ului insa numai nu reusesc cu toate ca tutorialele sunt explicate foarte bine si nu pare greu de realizat. Va multumesc!
Va rog sa ma ajutati cu ceva. Am urmarit cam toate tutorialele despre cum sa modific culoarea la mesajele staff-ului insa numai nu reusesc cu toate ca tutorialele sunt explicate foarte bine si nu pare greu de realizat. Va multumesc!
Ultima editare efectuata de catre Ionel23 in Mar Apr 17, 2012 12:00 am, editata de 1 ori
Re: Culoare mesaj staff pentru phpBB2
Invocand probabilitatea ca ati folosit codul dat de mine aici : sigur ati activat gestiunea codurilor javascript? (PA > Module > Gestiunea codurilor JS > Activeaza gestiunea codurilor JavaScript : Da)
Ultima editare efectuata de catre Cosmin. in Lun Apr 16, 2012 7:45 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
sigur ca le-am activat, ca mai am cateva coduri java puse. mentionez ca vreau codul pentru phpBB2. Acel tutorial nu este pentru phpBB3? multumesc
Imi cer scuze, am incurcat link-urile. (l-am schimbat)
Sigur ati adaugat la rang (Pa > Utilziatori si grupuri > Administrarea rangurilor) acea clasa speciala prezentata si in tutorialul pentru phpbb3 si apoi l-ati setat utilizatorului dorit?
Sigur ati adaugat la rang (Pa > Utilziatori si grupuri > Administrarea rangurilor) acea clasa speciala prezentata si in tutorialul pentru phpbb3 si apoi l-ati setat utilizatorului dorit?
Vizitato- Vizitator
am refacut iar tot. Am pus acel cod java, am modificat la numele rangului cu acea clasa speciala, "<span class="specialpost">Nume rang</span>" si la nume rang am pus "Admin" ca acesta este rangul pe care vreau sa il modific, care imi este aplicat mie, si cand fac un nou topic nu se modifica culoare mesajului. Ce gresesc?
V-am inspectat codurile javascript, si am osbervat ca ati adaugat acel cod intr-o pagina comuna alaturi de alte coduri. Puteti sa o inlaturati de acolo si sa o puneti intr-o pagina separata? Codurile jQuery/javascript sunt destul de sensibile.
Vizitato- Vizitator
cum adica? cum sa o pun intr-o pagina separata?
PA > Module > Gestiunea codurilor javascript > Creati un nou cod javascript, si adaugati acolo codul dat de mine, respectiv acesta:
- Cod:
$(function() {
$('.post:has(".specialpost") .row1').css('background-color','#99ff00');
$('.post:has(".specialpost") .row2').css('background-color','#99ff00');
});
Vizitato- Vizitator
pai codul dat de dumneavoatra e intr-o pagina separata, nu l-am pus niciodata langa alte coduri,pe aceeasi pagina. asa am facut tot timpul si nu merge
Bună seara,
Aţi setat ca la amplasarea codului să fie în "Topicuri"?
Aţi setat ca la amplasarea codului să fie în "Topicuri"?
Încercaţi să ştergeţi toate codurile Js. actuale(mai întâi salvaţi-le undeva). După ce le-aţi şters creaţi o nouă pagină Javascript şi adăugaţi acolo codul, apoi creaţi pagini separate şi pentru celelalte coduri.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Adaugarea de link-uri pentru fiecare mesaj in parte (phpBB2)
» Chenar elegant pentru statisticile unei categorii si ultimul mesaj ~ phpBB2
» Cum fac fundalul unui mesaj de o culoare iar altul de alta culoare?
» Culoare la mesajele staff
» Postare Mesaj Staff
» Chenar elegant pentru statisticile unei categorii si ultimul mesaj ~ phpBB2
» Cum fac fundalul unui mesaj de o culoare iar altul de alta culoare?
» Culoare la mesajele staff
» Postare Mesaj Staff
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum