Probleme Iconite Ranguri Sub Nume
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Probleme Iconite Ranguri Sub Nume
Rezumarea primului mesaj :
Cum pot pune si eu iconite sub nuem. sunt fondator si vreau cand scriu un mesaj sa scrie sub nume Fondator...am imaginea deja dar nush cum sa o pun. cine ma poate ajuta?
Cum pot pune si eu iconite sub nuem. sunt fondator si vreau cand scriu un mesaj sa scrie sub nume Fondator...am imaginea deja dar nush cum sa o pun. cine ma poate ajuta?
Ultima editare efectuata de catre alexandrei200 in Sam Apr 07, 2012 9:54 pm, editata de 1 ori
Re: Probleme Iconite Ranguri Sub Nume
alexandrei200 , Cristian999 , vă reamintim că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Cristian999 , va rog sa nu mai moderaţi alţi membri, acest lucru este rezervat pentru staff.
NinjaBoy , va rog sa va abtineti de la astfel de comentarii . Mulțumesc!
Cristian999 , va rog sa nu mai moderaţi alţi membri, acest lucru este rezervat pentru staff.
NinjaBoy , va rog sa va abtineti de la astfel de comentarii . Mulțumesc!
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Iconite nume
» Probleme iconite subforumuri
» Iconite Ranguri
» Cum pun iconite la ranguri?
» probleme iconite font awesome
» Probleme iconite subforumuri
» Iconite Ranguri
» Cum pun iconite la ranguri?
» probleme iconite font awesome
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum