diferenta utilizatori conectati fata de site-urile de statistici
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
diferenta utilizatori conectati fata de site-urile de statistici
dupa cum spune titlul ... astept pareri multumesc ." />
Titlu editat
Re: diferenta utilizatori conectati fata de site-urile de statistici
In utilizatorii conectati sunt inclusi si vizitatorii.
Acel script nu tine de ForumGratuit (cel din stanga joc cu 1 online) .
Cel mai bine ar fi sa folosesti doar "Cine este conectat", deoarece furnizeaza informatii corecte.
Cel mai bine ar fi sa folosesti doar "Cine este conectat", deoarece furnizeaza informatii corecte.
Vizitato- Vizitator
Sa stii ca statisticile acelea Gtop wta sau mai stiu eu ce sunt doar de frumusete, nu functioneaza absolut deloc, dau niste numere cand mai prind un vizitator, deoarece nu au acces la rapoartele accesarilor ip-ului site-ului tau de la DNS. Statisticile forumgratuit sunt cele mai corecte (ma rog, nu furnizeaza rapoarte in timp real, au un lag de 10 minute), insa furnizeaza informatii corecte.
Vizitato- Vizitator
Buna ziua,
Rantajr, Forumgratuit are implementat propriul sistem de centralizare a numarului de vizitatori. Din moment ce este vorba de un sistem propriu inseamna ca are si toate setarile efectuate pentru a functiona la parametrii normali in acest sistem. Site-urile pentru contorizarea traficului au un sistem general si nu si-l adapteaza in functie de fiecare site in parte. Au cateva criterii dupa care urmaresc traficul si atat tot. Ce este pe langa acele criterii nu va fi vreodata "citit".
Rantajr, Forumgratuit are implementat propriul sistem de centralizare a numarului de vizitatori. Din moment ce este vorba de un sistem propriu inseamna ca are si toate setarile efectuate pentru a functiona la parametrii normali in acest sistem. Site-urile pentru contorizarea traficului au un sistem general si nu si-l adapteaza in functie de fiecare site in parte. Au cateva criterii dupa care urmaresc traficul si atat tot. Ce este pe langa acele criterii nu va fi vreodata "citit".
Cosmin. a scris:Sa stii ca statisticile acelea Gtop wta sau mai stiu eu ce sunt doar de frumusete, nu functioneaza absolut deloc, dau niste numere cand mai prind un vizitator, deoarece nu au acces la rapoartele accesarilor ip-ului site-ului tau de la DNS. Statisticile forumgratuit sunt cele mai corecte (ma rog, nu furnizeaza rapoarte in timp real, au un lag de 10 minute), insa furnizeaza informatii corecte.
era vorba de wta. care se ridica cu pretentii spun eu .
KEGAN @
oricum sunt foarte multumit daca statisticile forumului sunt corecte .
forumgratuit daca investesti in DOMENIU+CELELALTE FACILITATI SE RIDICA LA NIVEL MARE .
( ma refer la servicii si optiuni ... )
multumesc , pentru raspunsuri .
Trebuie sa fiti pentru ca sunt corecte.Rantajr a scris:oricum sunt foarte multumit daca statisticile forumului sunt corecte .
Nu aveti pentru ce. O zi buna.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum