profil personalizat - O lista de imagini
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
profil personalizat - O lista de imagini
Asa cum zice si titlul, unde gasesc acel lucru ?
Ultima editare efectuata de catre jnicholas19 in Mier Mar 28, 2012 11:22 am, editata de 1 ori
Re: profil personalizat - O lista de imagini
PA > Utilizatori si grupuri > Profiluri > O lista de imagini.
Vizitato- Vizitator
Eu unul nu am asa ceva in "Profiluri", tot caut si asa ceva la mine in panoul de control nu exista!
Creezi un profil sau modifici unul, si acolo gasesti.
Vizitato- Vizitator
Nici asa nu-mi apare....
//Ma gandesc ca poate credeti ca sunt prost, dar sa stiti ca nu este asa, chiar nu este acel lucru la mine in PANOU!
//Ma gandesc ca poate credeti ca sunt prost, dar sa stiti ca nu este asa, chiar nu este acel lucru la mine in PANOU!
Nu are cum sa nu apara.
Vizitato- Vizitator
Uite ca are, am urmat tutorialul cu bara de warn, si am vrut sa adaug imaginile, numai ca la mine nu apare, pur si simplu....poate fi de la tema, folsoesc una simpla-Invision ?
Poate fi de la browserul folosit.
Vizitato- Vizitator
Degeaba, tot nu apare, am incercat cu toate browserele....nu vrea sa apara, care poate fi problema ?
Un moderator ceva al acestui forum sa imi dea PM sa-i dau parola sa vada si el ca nu mint, chiar nu-mi apare!
Un moderator ceva al acestui forum sa imi dea PM sa-i dau parola sa vada si el ca nu mint, chiar nu-mi apare!
Ultima editare efectuata de catre jnicholas19 in Mar Mar 27, 2012 11:03 pm, editata de 1 ori
jnicholas19 a scris:Uite ca are, am urmat tutorialul cu bara de warn, si am vrut sa adaug imaginile, numai ca la mine nu apare, pur si simplu....poate fi de la tema, folsoesc una simpla-Invision ?
Sunteţi sigur că aţi urmărit tutorialul corect şi aţi dat click pe acel plus pentru a crea o nouă listă? Ele nu apar sigure, ci trebuie create. Reluaţi paşii fără să vă grăbiţi.
Keir a scris:jnicholas19 a scris:Uite ca are, am urmat tutorialul cu bara de warn, si am vrut sa adaug imaginile, numai ca la mine nu apare, pur si simplu....poate fi de la tema, folsoesc una simpla-Invision ?
Sunteţi sigur că aţi urmărit tutorialul corect şi aţi dat click pe acel plus pentru a crea o nouă listă? Ele nu apar sigure, ci trebuie create. Reluaţi paşii fără să vă grăbiţi.
Da, sunt foarte sigur, chiar nu-mi apare, am urmat de vreo 5 ori si tot degeaba.
Ce browser folosiţi? Aţi încercat să vă conectaţi la unul diferit?
Edit: Puteţi face un print?
Edit: Puteţi face un print?
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Lista de imagini in profil
» Profil personalizat
» Imagini pentru profil personalizat - sex
» din: Imagini pentru profil personalizat - sex
» Cum pot sa fac la profil personalizat sa se poata selecta mai multe imagini?
» Profil personalizat
» Imagini pentru profil personalizat - sex
» din: Imagini pentru profil personalizat - sex
» Cum pot sa fac la profil personalizat sa se poata selecta mai multe imagini?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum