Schimbare pozitie buton online/offline
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Schimbare pozitie buton online/offline
Cum mut pozitita butonului online in alta parte ? Nu-mi place cum sta acolo, il vreau in alta parte, numai sa nu mai fie peste aia...
Print: http://s16.postimage.org/b801atuvp/untitled.png
Print: http://s16.postimage.org/b801atuvp/untitled.png
Ultima editare efectuata de catre jnicholas19 in Vin Mar 30, 2012 1:25 am, editata de 1 ori
Re: Schimbare pozitie buton online/offline
Merge sau nu ?
Un raspuns astept, nu sa sinchisit nimeni, stau si astept ca prostul!
Un raspuns astept, nu sa sinchisit nimeni, stau si astept ca prostul!
Bună seara,
Eu am intrat pe forumul dvs. când eraţi online şi nu am observat niciun buton de acest gen în topic, doar cel care arată că sunteţi online(bulinuţa aceea verde).
Sunteţi sigur că aţi introdus imaginea?
Eu am intrat pe forumul dvs. când eraţi online şi nu am observat niciun buton de acest gen în topic, doar cel care arată că sunteţi online(bulinuţa aceea verde).
Sunteţi sigur că aţi introdus imaginea?
Domnule, de cand am postat si pana astazi am modificat de vreo 50 de ori temele si versiunile, normal ca nu mai apare, dar daca schimb la loc pe tema invision apare exact ca in acea imagine. Eu folosesc acel forum pentru teste s.a.
Si da am introdus zeci de imagini, eu o vroiam pe acea cu online in colt, nu bulina si mai stiu eu ce, ci aia cum este si aici la voi.
EDIT: Rezolvat.
Si da am introdus zeci de imagini, eu o vroiam pe acea cu online in colt, nu bulina si mai stiu eu ce, ci aia cum este si aici la voi.
EDIT: Rezolvat.
Subiecte similare
» Cum mut Online si Offline?
» Cerere buton online / offline
» Status offline/online
» Schimbare pozitie banner
» Online /Offline
» Cerere buton online / offline
» Status offline/online
» Schimbare pozitie banner
» Online /Offline
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum