Cum pot pune ,,Acceseaza paginile''?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pot pune ,,Acceseaza paginile''?
Cum pot face si eu ca in imagine?
Ultima editare efectuata de catre L3nz in Sam Mar 03, 2012 10:25 am, editata de 1 ori
Re: Cum pot pune ,,Acceseaza paginile''?
Bună dimineaţa,
Nu cred că forumul indicat în imagine este creat pe acestă platformă. Urmaţi acest tutorial: https://help.forumgratuit.ro/t16142-instalarea-unui-selector-de-teme?highlight=selector , numai că în loc de teme puneţi ceea ce doriţi dvs.
Nu cred că forumul indicat în imagine este creat pe acestă platformă. Urmaţi acest tutorial: https://help.forumgratuit.ro/t16142-instalarea-unui-selector-de-teme?highlight=selector , numai că în loc de teme puneţi ceea ce doriţi dvs.
NU e la fel
Păi, sigur că nu este la fel. Forumul acela este creat pe platforma Forumgratuit?
Singura soluţie este să prelucraţi dvs. acel cod, nu vă putem da fix codul din imagine, pentru că forumul respectiv nu este creat pe această platformă.
Vizitato- Vizitator
- Spoiler:
- O mica sugestie, citeste cu atentie primul rand din semnatura mea, mersi
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» cum pot pune sa apara o imagine cand cineva pune cursorul pe topic
» Cod HTML pe toate paginile
» Cum mut paginile sa fie pe centrul pagini
» Radio la toate paginile..
» Nu se deschid paginile forumului .
» Cod HTML pe toate paginile
» Cum mut paginile sa fie pe centrul pagini
» Radio la toate paginile..
» Nu se deschid paginile forumului .
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum