Cod doneaza pentru forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cod doneaza pentru forum
Rezumarea primului mesaj :
Va rog sa ma ajutati cu acest cod:
Deci vreau exact ca aici:
Butonul sa apara aici:
Cand dai click sa apara asa:
Dar vreau doar prin telefon .
Va multumesc mult mult!
EDIT!
Vreau doar butonul sa apara pe banner cum am specificat in poza.Am dat un search si am gasit ca din Control Panel puteam sa activez.. dar faza e ca apare in footer unde scrie: Creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Statistici | Contributie | Contact | Semnaleaza un abuz.
Va rog sa ma ajutati cu acest cod:
Deci vreau exact ca aici:
Butonul sa apara aici:
Cand dai click sa apara asa:
Dar vreau doar prin telefon .
Va multumesc mult mult!
EDIT!
Vreau doar butonul sa apara pe banner cum am specificat in poza.Am dat un search si am gasit ca din Control Panel puteam sa activez.. dar faza e ca apare in footer unde scrie: Creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Statistici | Contributie | Contact | Semnaleaza un abuz.
Re: Cod doneaza pentru forum
SASAN. , vă reamintim că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Mulţumesc pentru înţelegere!
Mulţumesc pentru înţelegere!
Re: Cod doneaza pentru forum
ok atunci poti schimba versiunea forumului in PHPBB2 alta metoda nu mai stiu doar metoda cu javascript , dar cum acest cod nu este javascript :S nu stiu
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum fac ca atunci cand dau click pe un forum/categorie sa fiu redirectionat la un site/forum?
» Adaugare optiune ,,Donate Points''
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Adaugare optiune ,,Donate Points''
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum