Script FaceBook Slide Forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Script FaceBook Slide Forum
Rezumarea primului mesaj :
Buna seara am intrat recent pe un forum care avea un slide pentru facebook cand puneai cursorul pe iamginea in care scria "FaceBook" se deschidea un slide dinspre stanga inspre dreapta, dupa ce luai cursorul dupa imaginea cu pricina intra inapoi inauntru in stanga. Pentru mai multe detali am sa aplic si forumul unde am observat acel script Forum. Forumul "este" pe plataforma ForumGratuit
Multumesc anticipat
Buna seara am intrat recent pe un forum care avea un slide pentru facebook cand puneai cursorul pe iamginea in care scria "FaceBook" se deschidea un slide dinspre stanga inspre dreapta, dupa ce luai cursorul dupa imaginea cu pricina intra inapoi inauntru in stanga. Pentru mai multe detali am sa aplic si forumul unde am observat acel script Forum. Forumul "este" pe plataforma ForumGratuit
Multumesc anticipat
Ultima editare efectuata de catre Source in Mier Feb 22, 2012 8:53 pm, editata de 1 ori
Re: Script FaceBook Slide Forum
scriptul este unic deoarece este creat in totalitate de mine deci nu poate fi gasit , singurul loc unde il gasiti este Nu am voie sa postez linkul
acel script l-am mai vazut pe mai multe site-uri cu mult inainte sa il ai tu pe forum
exemplu ? desigur exista multe tipuri de Feedback button insa acelea folosesc JQuerry de la google , eu nu am folosit Jquerry ci un simplu efect asa ca , daca sti tu unul mai bun poti sa il postezi , nu sa aduci comentarii de gen , multumesc,
in cazul in care nu crezi cauta variabilele din scriptul acesta si daca afli mai mult de 10 atunci sa spui ca nu este codul meu
in cazul in care nu crezi cauta variabilele din scriptul acesta si daca afli mai mult de 10 atunci sa spui ca nu este codul meu
- Cod:
<script type="text/javascript">
$(function(){
$("#wysuwane").css("left","-210px");
$("#wysuwane").hover(
function () {
$("#wysuwane").animate({left: "0px"}, 250);
$(this).addClass("zamknij");
},
function () {
$("#wysuwane").animate({left: "-210px"}, 250 );
$(this).removeClass("zamknij");
}
);
});
</script>
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» script Facebook/youtube/..
» Script pentru un fel de slide show dar fara sa fie flash ci imagini una dupa alta
» script facebook
» Script facebook google youtube
» Script facebook
» Script pentru un fel de slide show dar fara sa fie flash ci imagini una dupa alta
» script facebook
» Script facebook google youtube
» Script facebook
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum