Cum fac ca vizitatorii sa nu vada linkurile si ca sa poata accesa linku sa posteze
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum fac ca vizitatorii sa nu vada linkurile si ca sa poata accesa linku sa posteze
Cum fac ca vizitatorii sa nu vada linkurile ,imi zice careva va rog ? Ms mult !
Si ca sa poata accesa linku sa posteze daca stii ziceti-mi plz ,Ms !
Si ca sa poata accesa linku sa posteze daca stii ziceti-mi plz ,Ms !
Ultima editare efectuata de catre Franky_s in Lun Feb 13, 2012 10:17 pm, editata de 1 ori
Re: Cum fac ca vizitatorii sa nu vada linkurile si ca sa poata accesa linku sa posteze
Franky_s ,
Deoarece titlul dumneavoastră nu este explicit şi de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare" nu vom răspunde (nici eu, nici alti utilizatori) până când nu vă schimbaţi titlul subiectului într-unul mai explicit, legat de problema dumneavoastră.
Vă rog să nu mai folosiţi limbajul sms! Scrieti cuvintele intregi.
Mulțumesc pentru înțelegere !
Deoarece titlul dumneavoastră nu este explicit şi de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare" nu vom răspunde (nici eu, nici alti utilizatori) până când nu vă schimbaţi titlul subiectului într-unul mai explicit, legat de problema dumneavoastră.
Vă rog să nu mai folosiţi limbajul sms! Scrieti cuvintele intregi.
Mulțumesc pentru înțelegere !
Re: Cum fac ca vizitatorii sa nu vada linkurile si ca sa poata accesa linku sa posteze
Deoarece titlu domneavoastru nu explicit nu va va raspunde nimeni pana nu il veti schimba
emy.eforie a scris:Deoarece titlu domneavoastru nu explicit nu va va raspunde nimeni pana nu il veti schimba
Ma scuzati am modificat !
Buna seara!
Panoul de Administrare => General => Forum => Categorii si forumuri => => Vezi linkurile in mesaje.
Panoul de Administrare => General => Forum => Categorii si forumuri => => Vezi linkurile in mesaje.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
Buna seara Coddy
Aha ms mult Coddy chiar ma ajuti tu pe mn
Aha ms mult Coddy chiar ma ajuti tu pe mn
Ma bucur ca iti sunt de folos.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
Si tu esti in MD ? daca da eu to t sunt din Moldova
Franky_s daca vrei ca doar cei care posteaza sa vada linkul cand scri un mesaj scri [h i d e] LINK [/ h i d e] si mai jos scri si tu cu rosu (sau ce culoare vrei) Pentru a vedea linkul trebuie sa postati.
Succes !
Succes !
emy.eforie, nu mai moderaţi alţi membri, acest lucru este rezervat pentru staff.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Franky_s, rezolvat ?
Mulţumesc pentru înţelegere!
Franky_s, rezolvat ?
Vizitato- Vizitator
=> Mutat în secţiunea corespunzătoare
Subiecte similare
» Cum fac sa vada forumul vizitatorii dar sa nu poata sa intre in sub-forumuri?
» Cum fac sa nu poata scrie vizitatorii
» Vizitatorii sa poata vorbi pe chat
» Cum pot face ca si vizitatorii sa poata vota in sondaj? [R]
» cum pot face ca vizitatorii sa nu vada categoriile forumului?
» Cum fac sa nu poata scrie vizitatorii
» Vizitatorii sa poata vorbi pe chat
» Cum pot face ca si vizitatorii sa poata vota in sondaj? [R]
» cum pot face ca vizitatorii sa nu vada categoriile forumului?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum