Cum pot face ca un link sa fie posta pe forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cum pot face ca un link sa fie posta pe forum
Rezumarea primului mesaj :
Cum pot face ca un link sa fie posta pe forum si cand dai clik pe el sa te duca ex:
Inregistreazate cand dai clic pe Inrgistreazate sa te duca sa te inregistrezi daca intelegeti
Cum pot face ca un link sa fie posta pe forum si cand dai clik pe el sa te duca ex:
Inregistreazate cand dai clic pe Inrgistreazate sa te duca sa te inregistrezi daca intelegeti
Ultima editare efectuata de catre SpEcTrA in Sam Feb 11, 2012 12:17 pm, editata de 1 ori
Re: Cum pot face ca un link sa fie posta pe forum
Lizzard a scris:Atunci adaugati codul dat de Ivorry si modificat de dumneavoastra in campul "Numele forumului"
Cred ca e cam acelasi raspuns SpEcTrA
Vizitato- Vizitator
eu zic de cody:)
Eu ma refeream la mesajul ambelor raspunsuri, dar nu mai conteaza
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» nu pot posta link extern
» Nu puteti posta link-uri externe sau adrese e-mail in primele 7 zile
» Nu puteti posta link-uri externe sau adrese e-mail in primele 7 zile de la inscriere. Va rugam sa contactati un administrator pe
» nu pot posta mesaje pe forum
» Unde pot posta si eu o plangere legata de un forum ?
» Nu puteti posta link-uri externe sau adrese e-mail in primele 7 zile
» Nu puteti posta link-uri externe sau adrese e-mail in primele 7 zile de la inscriere. Va rugam sa contactati un administrator pe
» nu pot posta mesaje pe forum
» Unde pot posta si eu o plangere legata de un forum ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum