Forumul meu nu apare pe nici un motor de cautare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Forumul meu nu apare pe nici un motor de cautare
Pai titlul spune tot , am incercat toate tagurile care l-eam adaugat in PA=>General=>Promovarea forumului=>Motoare de cautare si nu apare am incercat chiar si cu intregul nume al forumului ex: xxxxxxxx.hitforum.ro pe google si pe yahoo , si nu il gasesc ca si rezultat ,ssi mentionez ca am deschis forumul de mai bn de 3 saptamani si am adaugat continut si tot nimic , stie careva care ar putea fi problema?
Ultima editare efectuata de catre NoMusic in Sam Feb 04, 2012 11:09 am, editata de 2 ori (Motiv : cenzura)
Re: Forumul meu nu apare pe nici un motor de cautare
Godzone a scris:http://www.submitexpress.com/free-submission.html
Nu exista si o metoda sa apara direct modificand ceva in PA=>General=>Promovarea forumului=>Motoare de cautare inafara de adaugarea site-ului pe website-uri de reclame ?
Poate dura mai mult timp pana cand sa-l gasesti pe google.
Vizitato- Vizitator
FastAndSlow a scris:Poate dura mai mult timp pana cand sa-l gasesti pe google.
se poate sa fi disparut si din cauza ca am schimbat sapt asta linkul forumului ?
Buna dimineata!
Probabil ati facut modificari privind titlul forumului, adresa, sau alte lucruri ce tin de motoarele de cautare recent... Desi, daca nu e asa, pot spune ca problema nu este frecventa, insa incercati google addurl. Cautati pe google aceste cuvinte.
Probabil ati facut modificari privind titlul forumului, adresa, sau alte lucruri ce tin de motoarele de cautare recent... Desi, daca nu e asa, pot spune ca problema nu este frecventa, insa incercati google addurl. Cautati pe google aceste cuvinte.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
Coddy a scris:Buna dimineata!
dupa ce am modificat adresa forumului, urmatorul lucru care l-am facut a fost modificare tagurilor la motoarele de cautare ,oricum inca mai lucrez la designul forumului, poate a mai avut cineva aceasta problema si a reusit sa rezolve ,daca da va rog frumos sa imi spuneti cum
Keir a scris:Bună dimineaţa,
Aţi citit aici: https://help.forumgratuit.ro/t2444-optimizarea-referentierii-forumurilor-prin-google-sitemaps ?
Edit: Sau acesta: https://help.forumgratuit.ro/t1956-optimizare-pentru-motoarele-de-cautare .
da si da , defapt problema mea este , ca forumul imi aparea acum 2 saptamani pe google iar de cand i-am modificat adresa nu mai apare si mentionez ca am editat in PA=> motoare de cautare
Dacă aţi schimbat adresa forumului, automat acesta va începe de la 0, în privinţa motoarelor de căutare, ceea ce va dura ceva timp.
Keir a scris:Dacă aţi schimbat adresa forumului, automat acesta va începe de la 0, în privinţa motoarelor de căutare, ceea ce va dura ceva timp.
ah ok multumesc oricum o sa folosesc website-urile de sumbit in motoarele de cautare , insa mai am putin de lucrat la designul forumului . puteti inchide topicul
Matei.- Membru onorific
Varsta : 32
Localizare : Deva - Nu ofer suport prin mesagerie!
Data înscrierii : 13/11/2009
Mulțumiri : 2
Subiecte similare
» Nu-mi mai apare jos pe ce motoare de cautare este promovat forumul
» Motor de cautare
» Motor de cautare
» Script motor cautare bing
» Cum pun forumul meu pe motoare de cautare.
» Motor de cautare
» Motor de cautare
» Script motor cautare bing
» Cum pun forumul meu pe motoare de cautare.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum