De ce nu imi apar membrii conectati in decursul ultimelor 48 ore??
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
De ce nu imi apar membrii conectati in decursul ultimelor 48 ore??
De ce nu imi apar membrii conectati in decursul ultimelor 48 ore?? am modificat scriptul este cel al lui puNNct. ! Help !
Ultima editare efectuata de catre EmoRadutzu in Dum Ian 22, 2012 7:51 pm, editata de 1 ori
Re: De ce nu imi apar membrii conectati in decursul ultimelor 48 ore??
o sa-l modific dar acum am alte probleme
Panoul de Administrare => Afisare => Pagina de start => Generalitati => Setari generale => Afisarea listei cu membri conectati in ultimele 24* ore : Da. Durata in ore : 48.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
emy.eforie, divergenţele vă rog să le lamuriţi prin mesageria privată, nu în forum! Mulţumesc pentru înţelegere!
Rezolvat?
Rezolvat?
EmoRadutzu a scris:De ce nu imi apar membrii conectati in decursul ultimelor 48 ore?? am modificat scriptul este cel al lui puNNct. ! Help !
Pentru a activa membrii conectaţi în decursul ultimelor 48 de ore nu este nevoie de niciun script;) . Faceţi cum v-a spus Coddy şi eliminaţi acel script, pe care l-aţi adăugat.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum