Cum pot pune permisiuni la grupuri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pot pune permisiuni la grupuri
As vrea ca atunci cand adaug pe cineva intrun grup de ex: Administratori,sa primeasca imediat permisiunile de a modera fiecare forum.
Cum fac asta?
Cum fac asta?
Re: Cum pot pune permisiuni la grupuri
Bună seara!
Trebuie să mergeţi pe fiecare categorie în parte şi să setaţi permisunile fiecărui grup!
PA - General - Forum - Categorii şi forumuri - Click pe din dreptul fiecărei categorii apoi - Permisuni şi acolo aveţi mai jos - "Vizualizeaza forumul" , "Citeste subiectele", "Raspunde la un mesaj", "Editeaza mesajele", "Sterge mesajele" şi selectaţi în dreptul fiecărei permisunile grupurilor.
Trebuie să mergeţi pe fiecare categorie în parte şi să setaţi permisunile fiecărui grup!
PA - General - Forum - Categorii şi forumuri - Click pe din dreptul fiecărei categorii apoi - Permisuni şi acolo aveţi mai jos - "Vizualizeaza forumul" , "Citeste subiectele", "Raspunde la un mesaj", "Editeaza mesajele", "Sterge mesajele" şi selectaţi în dreptul fiecărei permisunile grupurilor.
Nu apare nimic din ce ai spus versiune phpBB2
Din pagina de start a panoului de administrare trebuie sa bifati modul Avansat de utilizare a panoului.ExtreamCS. a scris:Nu apare nimic din ce ai spus versiune phpBB2
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
ExtreamCS., este imposibil să nu apară ce am spus eu mai sus. Această obţiune este standard, apare pe toate versiunile de forumuri. (bifaţi Avansat)
Uitaţi şi o imagine:
Uitaţi şi o imagine:
Am rezolvat T/C
Subiecte similare
» Permisiuni Grupuri
» Permisiuni votare grupuri
» Permisiuni
» Cun pot pune imagini la grupuri
» Imagine la grupuri se poate pune
» Permisiuni votare grupuri
» Permisiuni
» Cun pot pune imagini la grupuri
» Imagine la grupuri se poate pune
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum