Cum pun forumul meu pe motoare de cautare.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pun forumul meu pe motoare de cautare.
Salut forumgratuit!Am un forum ,dar de mult timp incerc ca atunci cand dau search sa imi apara.Va rog sa ma ajutati.Multumesc !
Ultima editare efectuata de catre AmxModX in Mar Dec 20, 2011 8:34 pm, editata de 1 ori
Re: Cum pun forumul meu pe motoare de cautare.
Salut,
PA / AFISARE / PAGINA DE START / Structura si Ierarhie - Ierarhie - "Afiseaza motoarele de cautare in statisticile forumului" - Da
PA / AFISARE / PAGINA DE START / Structura si Ierarhie - Ierarhie - "Afiseaza motoarele de cautare in statisticile forumului" - Da
Cata90- Membru Forumgratuit
Varsta : 33
Localizare : Romania
Data înscrierii : 01/10/2010
Mulțumiri : 0
incearca sa il bagi pe WTA....si dupa adauga codul de la WTA pe site-ul tau...
PA->General->Promovarea Forumului->Catalog de Forumuri->si bifati la ambele Da
AnnDi a scris:PA->General->Promovarea Forumului->Catalog de Forumuri->si bifati la ambele Da
asta apare doar in topul forumurilor de pe platforma forumgratuit...
http://www.google.com/analytics/
inregistreazate adauga forumul tauintri in in p.a>general>google analisti acolo vezi totul detaliat.Apoi aolo primesti si statistici si se adauga si pe google
inregistreazate adauga forumul tauintri in in p.a>general>google analisti acolo vezi totul detaliat.Apoi aolo primesti si statistici si se adauga si pe google
poate incerca si cu wta ma..eu nu il am bagat in google analytics si deja are pr 2 :p
Subiecte similare
» Nu-mi mai apare jos pe ce motoare de cautare este promovat forumul
» motoare cautare
» Motoare de cautare...
» Motoare de cautare
» Cum adaug motoare de cautare?
» motoare cautare
» Motoare de cautare...
» Motoare de cautare
» Cum adaug motoare de cautare?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum