Modul de adresare.
Pagina 5 din 5 • Distribuiţi
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Modul de adresare.
Rezumarea primului mesaj :
Nu stiu daca ati observat dar multi dintre utilizatorii nostrii au inceput sa foloseasca ,,domnule ,doamna,dvs.'' etc. .Bun este ceva folositor nu este nimic rau,dar este patetic.De ce?Eu inteleg staff-ul care trebuie sa aiba un limbaj de acest gen cu restul utilizatorilor,dar sa vezi copii de 12,13 ani ca isi spun domnule intre ei...?Scuzati-ma, dar pe forumotion si pe cel german n-am intalnit asemena.Inteleg i te adresezi asa unei persoane cu o varsta cu mult mai mare decat a ta 30 de ani ,40 cum este Ina de exemplu ,dar in rest sa stiti ca nu pareti mai respectuosi si cadeti sub ochii tuturor .Nu fac mare caz din cauza asta ,dar vreau sa stiu daca nu mai eu am observat si daca mai este cineva de acceasi parere cu mine.
Nu stiu daca ati observat dar multi dintre utilizatorii nostrii au inceput sa foloseasca ,,domnule ,doamna,dvs.'' etc. .Bun este ceva folositor nu este nimic rau,dar este patetic.De ce?Eu inteleg staff-ul care trebuie sa aiba un limbaj de acest gen cu restul utilizatorilor,dar sa vezi copii de 12,13 ani ca isi spun domnule intre ei...?Scuzati-ma, dar pe forumotion si pe cel german n-am intalnit asemena.Inteleg i te adresezi asa unei persoane cu o varsta cu mult mai mare decat a ta 30 de ani ,40 cum este Ina de exemplu ,dar in rest sa stiti ca nu pareti mai respectuosi si cadeti sub ochii tuturor .Nu fac mare caz din cauza asta ,dar vreau sa stiu daca nu mai eu am observat si daca mai este cineva de acceasi parere cu mine.
Re: Modul de adresare.
în primu rând, când ești pe un asemenea forum ca forumgratuit, trebuie să respecți fondatorii, ca să nu cauzezi probleme prin topic-uri, să nu faci reclamă la forum, să respecți regulamentu, sau mai știu eu ce...Magic Viv a scris:Nu stiu daca ati observat dar multi dintre utilizatorii nostrii au inceput sa foloseasca ,,domnule ,doamna,dvs.'' etc. .Bun este ceva folositor nu este nimic rau,dar este patetic.De ce?Eu inteleg staff-ul care trebuie sa aiba un limbaj de acest gen cu restul utilizatorilor,dar sa vezi copii de 12,13 ani ca isi spun domnule intre ei...?Scuzati-ma, dar pe forumotion si pe cel german n-am intalnit asemena.Inteleg i te adresezi asa unei persoane cu o varsta cu mult mai mare decat a ta 30 de ani ,40 cum este Ina de exemplu ,dar in rest sa stiti ca nu pareti mai respectuosi si cadeti sub ochii tuturor .Nu fac mare caz din cauza asta ,dar vreau sa stiu daca nu mai eu am observat si daca mai este cineva de acceasi parere cu mine.
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Modul Conectare in portal
» Cum pot face un modul personalizat?
» Daca schimb modul pe forum se sterge tot ? [R]
» Cum pot modifica modul de afisare la data postarii mesajului
» din: Cum pot modifica modul de afisare la data postarii mesajului
» Cum pot face un modul personalizat?
» Daca schimb modul pe forum se sterge tot ? [R]
» Cum pot modifica modul de afisare la data postarii mesajului
» din: Cum pot modifica modul de afisare la data postarii mesajului
Pagina 5 din 5