In phpBB3 se pot afisa numele categoriilor? [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
In phpBB3 se pot afisa numele categoriilor? [R]
In phpBB3 se pot afisa numele categoriilor?
Adica , in P.A , la Categorii si forumuri , am creat mai multe categorii ce contin forumuri. Imi apar doar forumurile , nu si numele categoriilor. Se pot face vizibile in phpBB3 ?
Adica , in P.A , la Categorii si forumuri , am creat mai multe categorii ce contin forumuri. Imi apar doar forumurile , nu si numele categoriilor. Se pot face vizibile in phpBB3 ?
Ultima editare efectuata de catre December in Mar Sept 02, 2008 1:19 pm, editata de 1 ori
Re: In phpBB3 se pot afisa numele categoriilor? [R]
In phpbb3 apar numele categoriilor, dar la centru.
Vizitato- Vizitator
Da, se pot.
PA > Afisare > Pagina de start > Structura si ierarhie > Separati categoriile sau indexurile : > pui Mediu, pe urma dai click pe Inregistrare
PA > Afisare > Pagina de start > Structura si ierarhie > Separati categoriile sau indexurile : > pui Mediu, pe urma dai click pe Inregistrare
*** Din moment ce acest topic pare a fi rezolvat îl voi închide si îl voi marca [Rezolvat]
Subiecte similare
» Chenar/Border la Numele Categoriilor [phpbb3]
» Numele categoriilor
» Numele categoriilor pe centru!
» Numele categoriilor centrat
» Cum pot puneo culoare in spaţiul unde se afla numele categoriilor ? PunBB.
» Numele categoriilor
» Numele categoriilor pe centru!
» Numele categoriilor centrat
» Cum pot puneo culoare in spaţiul unde se afla numele categoriilor ? PunBB.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum