Script parteneriat,butoane topice
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Script parteneriat,butoane topice
1.Daca am banner,am facut codul pentru mini bannerul meu de parteneriat,cum fac cand da cineva click pe el sa fie redirectionat catre site-ul meu?
2.Cum pot face butaone REZOLVAT,RESPINS , NOUTATI etc cum este aici la topic REZOLVAT?
2.Cum pot face butaone REZOLVAT,RESPINS , NOUTATI etc cum este aici la topic REZOLVAT?
Ultima editare efectuata de catre Angelosu in Sam Noi 12, 2011 11:19 pm, editata de 1 ori
Re: Script parteneriat,butoane topice
1.Incercati sa includeti in codul minibanneruli si inlocuind foruml dvs. cu adresa forumuli:[url=forumul dumneavostra]forumul dumneavostra[/url].
2.Ar trebui sa deschideti un nou subiect,cred ca depinde si de tema,trebuie sa verificati in administrare imagini daca exista aceste butoane sa sa setati din administrare mesaje butonul [Rezolvat],
2.Ar trebui sa deschideti un nou subiect,cred ca depinde si de tema,trebuie sa verificati in administrare imagini daca exista aceste butoane sa sa setati din administrare mesaje butonul [Rezolvat],
1.Bun,asta s-a rezolvat
2.Tema phbb`ului numi pot da seama care este ,uitati link..
//eliminat
2.Tema phbb`ului numi pot da seama care este ,uitati link..
//eliminat
Angelosu, vă rog ca pe viitor să redactaţi dor o singură problemă într-un topic!Mulţumesc!
Subiecte similare
» Script parteneriat
» Script , parteneriat
» Script parteneriat
» Script Parteneriat
» Cerere Script parteneriat
» Script , parteneriat
» Script parteneriat
» Script Parteneriat
» Cerere Script parteneriat
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum