seriale pe forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
seriale pe forum
Buna tuturor as avea si eu o intrebare am voie sa postez pe forumul meu pe care lam creat seriale si filme online?
Re: seriale pe forum
pe forumu tau poti adauga foruri si subforumuri de care doresti, in limita bunului simt:)
Nu ..nai voie citeste, te rog, conditile de utilizare inpuse de ForumGratuit si ai sa te convingi singur
Nota* acest lucru nu e inposibil, ca sa poti posta Filme si Seriale trebuie sa ai certificat de distribuitor al Companiei respective (e acela si lucru ca la cinema, asta inseamna ca va trebui sa faci vizionarea lor contracost, cea ce nu e rentabi, si nu orcui se acorda acest tip de certificat)
Nota* acest lucru nu e inposibil, ca sa poti posta Filme si Seriale trebuie sa ai certificat de distribuitor al Companiei respective (e acela si lucru ca la cinema, asta inseamna ca va trebui sa faci vizionarea lor contracost, cea ce nu e rentabi, si nu orcui se acorda acest tip de certificat)
man eu nu ma refer sa postez link de download eu mam referit sa vada serialele Online direct de pe forum
Stii ceva?.....k lumea sa poata vedea filme si ce mai zici thu pe forumul tau trebuie sa postezi link-uri k astfel nu-mi pot da seama cum poata acei membri sa vada filmele pe care le postezi thu>???
In legatura cu ce zice Vaneficus...
Aici nu ma bag sau mai bine ia te rog legatura cu Staff-ul acestui forum ei pot sa iti dea o informatie mult mai pe intelesul tau ...deci te sfatuiesc sa faci acest lucru..k sa nu faci cine stie ce vreo "GRESALA".
Sper sa fie de folos!
.::Multumesc Anticipat [System] ::.
In legatura cu ce zice Vaneficus...
Aici nu ma bag sau mai bine ia te rog legatura cu Staff-ul acestui forum ei pot sa iti dea o informatie mult mai pe intelesul tau ...deci te sfatuiesc sa faci acest lucru..k sa nu faci cine stie ce vreo "GRESALA".
Sper sa fie de folos!
.::Multumesc Anticipat [System] ::.
Buna seara,
[System], vă rog să nu mai folosiţi limbajul sms! Scrieti cuvintele intregi.
Mulţumesc pentru înţelegere!
miculdracusor, este interzisa postarea de filme pe forum, fie ele linkuri de download, fie ele online. Va rog sa cititi Conditiile Generale
[System], vă rog să nu mai folosiţi limbajul sms! Scrieti cuvintele intregi.
Mulţumesc pentru înţelegere!
miculdracusor, este interzisa postarea de filme pe forum, fie ele linkuri de download, fie ele online. Va rog sa cititi Conditiile Generale
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum