Un nou rang pe forumul de suport
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi :: Anunturi si actualizari ale forumului de suport
Pagina 4 din 4 • Distribuiţi
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Un nou rang pe forumul de suport
Rezumarea primului mesaj :
Un nou rang pe forumul de suport |
Bun gasit tuturor membrilor Forumgratuit! Suntem deosebit de incantati sa va anuntam faptul ca pe forumul de suport a fost adaugat un nou rang. Acesta este un rang special si va fi acordat tuturor utilizatorilor care se implica si contribuie cu raspunsuri la mesajele membrilor care solicita ajutor in sectiunea de suport, cea de design sau cea de revizuiri. Noul rang arata astfel: In curand se va face o selectie a utilizatorilor care contribuie la dezvoltarea forumului de suport ajutandu-i pe cei ce solicita ajutor la un moment dat si se va modifica rangul celor ce merita sa-l primeasca pe cel de contribuitor. Aceasta noua facilitate ofera si posibilitatea ca cei ce primesc noul rang, prin perseverenta si implicare, sa devina membri ai echipei noastre in viitor. O ocazie buna deci pentru aspirantii la un loc in staff. Atentie insa la faptul ca utilizatorii cu acest rang raman utilizatori obisnuiti, se supun aceluiasi regulament si nu sunt "absolviti" de obligatia de a respecta regulamentul. Ei nu fac parte din echipa Forumgratuit, ci sunt simpli membri ai comunitatii. Echipa Forumgratuit va multumeste pentru efortul depus pe forumul de suport si pentru contributia pe care o aduceti participand la discutii si ajutandu-i si pe ceilalti. |
Numai bine, Echipa Forumgratuit |
Re: Un nou rang pe forumul de suport
Interesante propuneri, ok atunci astept si propunerile voastre prin MP, iar noi vom analiza situatiile si vom stabili daca acei utilizatori sunt vrednici de acest rang.
Toate cele bune!
Toate cele bune!
.Richard merita acest grad este activ pe forum iti voi da si pm cu el
Bine ca s-a adaugat acest rank...Acum membrii ce vor fi in el vor avea o sansa la staff....Dar nu este chiar asa de usor!
Eu l-as vota pe domnul , Richard!Este un baiat de nota 10
Eu l-as vota pe domnul , Richard!Este un baiat de nota 10
de dimineata ma chinui sa pun poza si pe forumul meu si nu reusesc, unde gasesc codul?
elida, suportul se ofera in zona de suport si nicaieri altundeva.
Multumesc pentru intelegere!
Multumesc pentru intelegere!
foarte tare ! Contribuitor !!! :queen:
Foarte bun noul rang. Multi useri il vor
Vizitato- Vizitator
Ce idee buna , felicitari Kegan si felicitatari cei care ati primit acest rank
Pistolarii- Membru Forumgratuit
Varsta : 26
Localizare : Forumul de suport român!
Data înscrierii : 03/10/2011
Mulțumiri : 0
Mi se pare o idee foarte buna. Membrii vor fi mai ambitiosi in a ajuta alti membri pentru a primi acest rang.
Felicitari staff-ului forumului pentru aceasta idee.
Felicitari staff-ului forumului pentru aceasta idee.
Vexx- Membru activ
Varsta : 27
Data înscrierii : 20/04/2012
Mulțumiri : 4
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Pot folosi pe forumul meu tema de pe forumul de suport? - Edit 1960 - Nu ! [R]
» Actualizare pe forumul de suport
» Revizurile pe forumul de suport
» Rank pt. forumul de suport
» Din: Revizuirile pe forumul de suport
» Actualizare pe forumul de suport
» Revizurile pe forumul de suport
» Rank pt. forumul de suport
» Din: Revizuirile pe forumul de suport
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi :: Anunturi si actualizari ale forumului de suport
Pagina 4 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum