Un nou rang pe forumul de suport
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi :: Anunturi si actualizari ale forumului de suport
Pagina 3 din 4 • Distribuiţi
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Un nou rang pe forumul de suport
Rezumarea primului mesaj :
Un nou rang pe forumul de suport |
Bun gasit tuturor membrilor Forumgratuit! Suntem deosebit de incantati sa va anuntam faptul ca pe forumul de suport a fost adaugat un nou rang. Acesta este un rang special si va fi acordat tuturor utilizatorilor care se implica si contribuie cu raspunsuri la mesajele membrilor care solicita ajutor in sectiunea de suport, cea de design sau cea de revizuiri. Noul rang arata astfel: In curand se va face o selectie a utilizatorilor care contribuie la dezvoltarea forumului de suport ajutandu-i pe cei ce solicita ajutor la un moment dat si se va modifica rangul celor ce merita sa-l primeasca pe cel de contribuitor. Aceasta noua facilitate ofera si posibilitatea ca cei ce primesc noul rang, prin perseverenta si implicare, sa devina membri ai echipei noastre in viitor. O ocazie buna deci pentru aspirantii la un loc in staff. Atentie insa la faptul ca utilizatorii cu acest rang raman utilizatori obisnuiti, se supun aceluiasi regulament si nu sunt "absolviti" de obligatia de a respecta regulamentul. Ei nu fac parte din echipa Forumgratuit, ci sunt simpli membri ai comunitatii. Echipa Forumgratuit va multumeste pentru efortul depus pe forumul de suport si pentru contributia pe care o aduceti participand la discutii si ajutandu-i si pe ceilalti. |
Numai bine, Echipa Forumgratuit |
Re: Un nou rang pe forumul de suport
Va multumesc enorm de mult GeKo si Mr.Kazz, sunteti cei mai tari, mersi foarte mult pentru sustinere. Cred ca acum nu e greu sa va dati seama care e adevarul...
invisible- Membru Forumgratuit
Varsta : 27
Localizare : United States {My new browser - Chrome}
Data înscrierii : 02/11/2011
Mulțumiri : 0
suntem cu totii happy!!! .. va multumim anticipat !
Aceasta noua facilitate ofera si posibilitatea ca cei ce primesc noul rang, prin perseverenta si implicare, sa devina membri ai echipei noastre in viitor. O ocazie buna deci pentru aspirantii la un loc in staff.
Ideea este foarte buna ! Eu sper sa obitn acest rang ca sa am mai multa incredere in mine !
Bravo ForumGratuit !
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Interesant...foarte interesant..
Bravo,imi place ideea.
Bravo,imi place ideea.
Se mai acorda acest rang? Din cate am vazut eu decat Mr.Scooncs are rangul de helper,sincer cred ca sunt mai multi care ar merita acest rang.Cel mai potrivit cred ca ar fi .Richard,se pricepe foarte bine,in ultimele 2-3 saptamani a rezolvat problemele multora,si mai sunt cativa precum: Monsieur. sau Phenomen,asa ar capata mai multa incredere in ei.Eu doar mi-a spus parerea,sper ca nu am deranjat,dar cred ca cei 3 pot face fata in stafful FG.
Multumesc pentru sutinere. Dar slabe sanse
.Richard- Membru activ
Localizare :
Data înscrierii : 06/11/2011
Stiu 3 sau 4 persoane care chiar merita acest rang, dar nu pot sa le numesc, din pacate.
Vizitato- Vizitator
Ma bucur si eu ca ati adaugat acest rank Bravo!!!
.Nick nu se tine cont de parerea utilizatorilor pe FG , important este staff sa fie si sa-si faca treaba , rank-ul de contribuitor nu inseamna cine stie ce ,doar ca iti apare si tie acolo un usertitle cu bold si rank img.Putem ajuta membrii si fara.
Bine că aţi adăugat acest grad pe forum, măcar aşa să-i răsplătim pe cei activi şi care respectă regulamentul.
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi :: Anunturi si actualizari ale forumului de suport
Pagina 3 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum