Optimizarea securitatii datelor personale pe forumurile Forumgratuit
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Optimizarea securitatii datelor personale pe forumurile Forumgratuit
Rezumarea primului mesaj :
Optimizarea securitatii datelor personale |
Bun gasit tuturor! Dupa cum bine stiti deja, Forumgratuit acorda atentie maxima problemelor de securitate si protejare a datelor personale de pe forumurile gazduite. Tocmai din acest motiv astazi a avut loc o mica actualizare ce ar trebui sa protejeze forumurile dumneavoastra impotriva furtului si utilizarii necorespunzatoare a datelor personale. Actualizarea se refera la imposibilitatea copierii adreselor de email din profilurile utilizatorilor aflate in panou. De acum acestea nu vor mai putea fi selectate si copiate. Bineinteles, administratorii vor putea in continuare sa modifice adresele de email din panoul de administrare. Deoarece actualizarea a avut loc in aceasta dimineata, este posibil ca pe forumuri sa mai intarzie putin aparitia sa. Speram ca aceasta actualizare sa fie pe placul dumneavoastra, mai ales ca tine de securitatea forumurilor personale! Pe curand! |
Numai bine, Echipa Forumgratuit |
Re: Optimizarea securitatii datelor personale pe forumurile Forumgratuit
Minunat, Kegan!
Da, am observat asta astazi, desi nu stiu cand au fost efectuate traducerile! Presupun tot astazi. Multumim tehnicienilor straini ca s-au gandit si la noi.
Da, am observat asta astazi, desi nu stiu cand au fost efectuate traducerile! Presupun tot astazi. Multumim tehnicienilor straini ca s-au gandit si la noi.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
Re: Optimizarea securitatii datelor personale pe forumurile Forumgratuit
Multumin a venit cu cateva luni intarziere dar se pare ca a venit ,asta inseamna ca nu vor chiar sa renunte la comunitatea din Romania de tot cei de la e-Toxic e bine de stiut acest lucru multumin echipei de voluntari pentru ca au realizat traducerile !
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Câteva vești mici pe forumurile Forumgratuit
» Decoratii de Sf. Valentin pentru forumurile Forumgratuit
» Forumgratuit: O compensare pentru forumurile dumneavoastra
» Aplicația Web Progresivă (PWA) disponibilă pe forumurile Forumgratuit
» AwesomeBB: O noua tema pentru forumurile Forumgratuit.
» Decoratii de Sf. Valentin pentru forumurile Forumgratuit
» Forumgratuit: O compensare pentru forumurile dumneavoastra
» Aplicația Web Progresivă (PWA) disponibilă pe forumurile Forumgratuit
» AwesomeBB: O noua tema pentru forumurile Forumgratuit.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum