Cum schimb culoarea/imaginea de langa logo ? [REZOLVAT]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum schimb culoarea/imaginea de langa logo ? [REZOLVAT]
Am si eu o intrebare ...
Cum schimb culoarea/imaginea de langa logo ?
Am pus o imagine dar e prea mare si nu incape acum am pus un link ... sper sa nu fac publicitate
Adauga imagine direct aici, nu link catre img.
astept un raspuns
Cum schimb culoarea/imaginea de langa logo ?
Am pus o imagine dar e prea mare si nu incape acum am pus un link ... sper sa nu fac publicitate
Adauga imagine direct aici, nu link catre img.
astept un raspuns
Re: Cum schimb culoarea/imaginea de langa logo ? [REZOLVAT]
Intrati in panou de admin=>Afisare=>Imagini si culori=>Culori si cautati optiunea "Culoarea fundalului". Alegeti ce culoare doriti si click pe butonul Inregsitrare.
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
revin-o cu o imagine care sa ne arate ce doresti, nu trebuie sa faci o captura totala a desk-ului, selecteza doar portiunea din care sa ne dam seama ce vrei.
si pune lkul imasginii incadrat in , ptr a o putea vedea aici, fara redirect.
e asa greu ?
si pune lkul imasginii incadrat in , ptr a o putea vedea aici, fara redirect.
e asa greu ?
Vizitato- Vizitator
Ce vezi tu acolo o imaginea de fundal a antetului
Mergi in Panou => Afisare => Imagini si culori => Administrare imagini => Mod avansat => General navigare: aici sterge imaginea corespunzatoare: "Imaginea de fundal a antetului :"
Ampi mergi in: Panou => Afisare => imagini si culori => Culori => Culorile de fundal si modifica la "Culoarea de fundal a antetului" cu urmatorul cod:
Mergi in Panou => Afisare => Imagini si culori => Administrare imagini => Mod avansat => General navigare: aici sterge imaginea corespunzatoare: "Imaginea de fundal a antetului :"
Ampi mergi in: Panou => Afisare => imagini si culori => Culori => Culorile de fundal si modifica la "Culoarea de fundal a antetului" cu urmatorul cod:
- Cod:
#ffffff - cod pentru culoarea alb
ai dreptate .... multumesc ... dar mai e o problema ... s-a facut doar juamatate
nu mai e nevoie ... am reusit .. era la imagini/Imaginea de fundal a antetului
topic inchis
topic inchis
pentru a se intelege de ce se vedea doar pe jumatate albastru si jumatate alb, am sa rescriu, deoarece utilizatorul de mai sus nu a scris chiar pe intelesul tuturor! ... (eu unu am stiut care e problema, dar nu stiu daca toti ar sti ... imi cer scuze daca gresesc)
problema se datoreaza inaltimii imaginii de fundal ... bannerul fiind mai mare in inaltime, depaseste dedrul destinat bannerului si intra in suprafata butoanelor, mutand astfel tot continutul forumului mai jos
Pentru a nu exista astfel de probleme, creati mai intai bannrul si apoi imaginea de bundal pentru antet (cu minim 5 pixels mai inalta ca inaltimea bannerului)
problema se datoreaza inaltimii imaginii de fundal ... bannerul fiind mai mare in inaltime, depaseste dedrul destinat bannerului si intra in suprafata butoanelor, mutand astfel tot continutul forumului mai jos
Pentru a nu exista astfel de probleme, creati mai intai bannrul si apoi imaginea de bundal pentru antet (cu minim 5 pixels mai inalta ca inaltimea bannerului)
Subiecte similare
» nu stiu cum sa scap de imaginea de forumgratuit si de o descriere langa panoul administratoriolor
» Cum schimb textul "Important" de langa un post-it?
» Iconita "rezolvat" pete imagine nu langa
» Problema Icon in plus langa avatar. [Rezolvat]
» Cum schimb imaginea la subcategorii ?
» Cum schimb textul "Important" de langa un post-it?
» Iconita "rezolvat" pete imagine nu langa
» Problema Icon in plus langa avatar. [Rezolvat]
» Cum schimb imaginea la subcategorii ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum