meniu de navigatie personalizat pentru forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
meniu de navigatie personalizat pentru forum
Buna,
Recent am urmat un tutorial pentru un navbar (bara de navigație orizontala) și am reușit sa-mi fac o bara orizontala de navigație....problema se pune atunci când un utilizator intra în forum vor fi afișate în acea bara de navigare numai cele necesare (home,login, register ..etc)...cum fac ca atunci când un membru/utilizator/vizitator da login/register și se conectează în forum sa vadă și restul barei de navigare (pe lângă cele enumerate mai sus...... sa fie afișate și de exemplu profil,membri ...etc)....
Sunt sigur ca uni dintre voi ce v-ați făcut propriile voastre bare orizontale de navigare știți despre ce vorbesc ....(sunt câteva forum-uri )!...
Recent am urmat un tutorial pentru un navbar (bara de navigație orizontala) și am reușit sa-mi fac o bara orizontala de navigație....problema se pune atunci când un utilizator intra în forum vor fi afișate în acea bara de navigare numai cele necesare (home,login, register ..etc)...cum fac ca atunci când un membru/utilizator/vizitator da login/register și se conectează în forum sa vadă și restul barei de navigare (pe lângă cele enumerate mai sus...... sa fie afișate și de exemplu profil,membri ...etc)....
Sunt sigur ca uni dintre voi ce v-ați făcut propriile voastre bare orizontale de navigare știți despre ce vorbesc ....(sunt câteva forum-uri )!...
ali- Membru Forumgratuit
Varsta : 35
Localizare : Timisoara
Data înscrierii : 15/08/2010
Mulțumiri : 0
Re: meniu de navigatie personalizat pentru forum
Foarte simplu ....te duci in PA=>Afisare=>Antet & Navigare => Click pe rotita...=>Creezi un buton (pui la nume cum doresti de ex: profil) apoi pui link de redirectionare si acolo la permisiuni deselectezi butonul x Vizitatori =>Inregistrare si ai terminat
Re: meniu de navigatie personalizat pentru forum
Ii o idee buna, ms...Rezolvat-- (N.E.P.D)
ali- Membru Forumgratuit
Varsta : 35
Localizare : Timisoara
Data înscrierii : 15/08/2010
Mulțumiri : 0
Subiecte similare
» Vreau si eu meniu personalizat pentru forum
» Meniu de navigatie pe bara
» Meniu personalizat
» Meniu personalizat!
» Meniu navigare personalizat
» Meniu de navigatie pe bara
» Meniu personalizat
» Meniu personalizat!
» Meniu navigare personalizat
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum