Problema legata de punctele de reputatie
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema legata de punctele de reputatie
Nu stiu,dar am presupus ca are legatura cu panoul de Administare.
Stiti punctele acelea de onoare pe care le primesti la scrierea unui subiect,mesaj,etc. Eu as vrea sa ii iau unui user 100 din ele. Problema e ca nu stiu cum. Va rog,ajutati-ma ca eu stiu ca sunt cam neatenta si sigur am scapat un detaliu evident.
Stiti punctele acelea de onoare pe care le primesti la scrierea unui subiect,mesaj,etc. Eu as vrea sa ii iau unui user 100 din ele. Problema e ca nu stiu cum. Va rog,ajutati-ma ca eu stiu ca sunt cam neatenta si sigur am scapat un detaliu evident.
Ultima editare efectuata de catre djalehina in Lun Aug 22, 2011 2:20 pm, editata de 1 ori
Re: Problema legata de punctele de reputatie
PA => Module => Puncte de reputatie => Donatie de puncte => Membri:
Cauta un utilizator : Scrii numele utilizatorului.
Vei gasi "Puncte" si "Valoare noua". Scazi din "puncte" 100, de exemplu daca are 1000 de puncte la valoarea noua scrii 900
Cauta un utilizator : Scrii numele utilizatorului.
Vei gasi "Puncte" si "Valoare noua". Scazi din "puncte" 100, de exemplu daca are 1000 de puncte la valoarea noua scrii 900
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
Re: Problema legata de punctele de reputatie
Cu placere...
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
Subiecte similare
» Problema legata de un tabel
» Am o problema legata de background.
» Problema legata de un spatiu
» Problema legata de rank
» Problema legata de pagina de start
» Am o problema legata de background.
» Problema legata de un spatiu
» Problema legata de rank
» Problema legata de pagina de start
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum