Problema mini meniu cand apas pe FAQ si Home si ceva in Forum imi ramane cu albastru
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema mini meniu cand apas pe FAQ si Home si ceva in Forum imi ramane cu albastru
Salut Tuturor, am o problema legate de Mini Meniu .....Cand apas pe vre-o categorie din Forum se face alabstru..Cum as putea sal fac normal? cum era inainte
Imagine: <script src='http://img809.imageshack.us/shareable/?i=unledufs.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
Va rog sa ma ajutati....Multumesc!!!
Imagine: <script src='http://img809.imageshack.us/shareable/?i=unledufs.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
Va rog sa ma ajutati....Multumesc!!!
Ultima editare efectuata de catre diablomcs in Sam Aug 20, 2011 1:41 am, editata de 1 ori
Re: Problema mini meniu cand apas pe FAQ si Home si ceva in Forum imi ramane cu albastru
- Cod:
a:visited{
color: #CULOARE;
}
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
Re: Problema mini meniu cand apas pe FAQ si Home si ceva in Forum imi ramane cu albastru
Il pun in Css sau in Generalitatii? Am incercat la amandoua si nu merge
Nu merg si la mn face la fel cu scrisul
- Cod:
a:visited{
color: #CULOARE !important;
}
Ai inlocuit "#CULOARE" cu ceva de genul "#abcdef" ? Daca nu incearca codul de mai sus!
Gassy- Membru activ
gata ...am rezolvat Multumesc!! Puteti inchide!!!
Cu placere....
Gassy- Membru activ
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Subiecte similare
» Cand apas pe un link ma redirectioneaza pe o pagina html
» Cum pot pune o sageata si cand apas pe ia sa ma ridice inapoi sus?
» Problema meniu forum!
» Problema meniu forum
» Problema meniu forum
» Cum pot pune o sageata si cand apas pe ia sa ma ridice inapoi sus?
» Problema meniu forum!
» Problema meniu forum
» Problema meniu forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum