Problema cu Profil Personalizat
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema cu Profil Personalizat
Am incercat sa creez Optiunea de alegere a tarii la profilul personalizat. Totul a mers cum trebuie si am creat,dar cand merg in profilul meu si incerc sa selectez tara,nu apare nici o imagine. Apare doar Alegere tara si sagetuta aia verde. In rest,nu apare nimic. Ce sa fac?
Ultima editare efectuata de catre djalehina in Joi Aug 18, 2011 1:16 pm, editata de 1 ori
Re: Problema cu Profil Personalizat
Buna seara!
Va rog sa ne lasati un print screen cu pagina din panou unde ati creat acel profil.
Va rog sa ne lasati un print screen cu pagina din panou unde ati creat acel profil.
1.
Deci asa l-am creat.
I-am pus si pozele alea cu steagurile care erau scrise in tutorial.
2.
Aici merg in profilul meu si cand incerc sa selectez,nu imi apare. Si am incercat sa pun pozele si in format jpg si in format png dar tot nu merge. Am incercat si in profilul altor useri si tot nu merge. Apare la fel.
(scuze ca atrebuit sa pun mai multe imagini.)
Deci asa l-am creat.
I-am pus si pozele alea cu steagurile care erau scrise in tutorial.
2.
Aici merg in profilul meu si cand incerc sa selectez,nu imi apare. Si am incercat sa pun pozele si in format jpg si in format png dar tot nu merge. Am incercat si in profilul altor useri si tot nu merge. Apare la fel.
(scuze ca atrebuit sa pun mai multe imagini.)
Nu apar imaginile pentru ca este setata optiunea "text" la "tip de afisaj". Modificati acea optiune si ar trebui sa apara in mod normal.
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Subiecte similare
» Profil personalizat
» profil personalizat - O lista de imagini
» profil personalizat [R]
» Profil personalizat
» Profil personalizat - Bara
» profil personalizat - O lista de imagini
» profil personalizat [R]
» Profil personalizat
» Profil personalizat - Bara
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum