numi apare functia qoute dc?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
numi apare functia qoute dc?
Rezumarea primului mesaj :
am editeaza si stergere dar nam qoute si nui mascata sa nu se vada dar tot numi apare am tema invision astept raspuns urgent multumesc
am editeaza si stergere dar nam qoute si nui mascata sa nu se vada dar tot numi apare am tema invision astept raspuns urgent multumesc
Re: numi apare functia qoute dc?
Archy a scris:AnThRaX a scris:A zis ca le are bagate pe toateAndraa <3 a scris:trebuie sa pui imagine. .poate nu are.
mai bine o schimba tema si gata
daca nu aveam imagine numi aparea nici editeaza nici stergere alea le pot scoate si le pun sa apara merg dar qoute nu merge (
si mai am o neregula ami apare asta cand fac multe mesaje --- Controlul flood este activat pe acest forum, va rugam sa asteptati 5 secunde inainte de a raspunde sau posta. cum o scot?
bazatuzycu : Vă reamintim că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Va rugam sa deschideti cate un topic nou pentru fiecre problema
Mulţumesc pentru înţelegere!
Sa inteleg ca s-a rezolvat?
Va rugam sa deschideti cate un topic nou pentru fiecre problema
Mulţumesc pentru înţelegere!
da bosss mersi mult acolo era dat nu miiiiiiiii de multumiri :X
Sa inteleg ca s-a rezolvat?
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Numi apare cine este online !!
» Cum fac sa arate la categorie sa apare si sa nu apare textu?
» numi apare forumu pe google help!!
» Numi apare profil ,mesagerie
» La poll numi apare titlul
» Cum fac sa arate la categorie sa apare si sa nu apare textu?
» numi apare forumu pe google help!!
» Numi apare profil ,mesagerie
» La poll numi apare titlul
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum