Un membru nu poate posta muzica
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Un membru nu poate posta muzica
Am un membru pe forum care nu poate posta muzica , ii apare ,,New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information.''
Care poate sa fie problema?
Care poate sa fie problema?
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Re: Un membru nu poate posta muzica
Aceiasi problema o au si membrii forumului meu care doresc sa posteze link-uri video:,,New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information.''
Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza,pt.ca din link-ul dat de DarkStar mai sus, nu am intele nimic pt.ca e in engleza.
Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza,pt.ca din link-ul dat de DarkStar mai sus, nu am intele nimic pt.ca e in engleza.
Poti folosi GogleTranslate , si te descurci dupa ce ai intrat in pagina.
Multumesc,LuKe!
Asadar,doar dupa 7 zile ,noii membrii pot posta link-uri video...
Asadar,doar dupa 7 zile ,noii membrii pot posta link-uri video...
Tinand cont de ultima actualizare, da. Se poate dezactiva, bineinteles.
Avand in vedere ca pentru moment acest topic nu mai prezinta interes pentru autor, iar intrebarea sa a primit raspuns, il voi inchide si marca "rezolvat".
Avand in vedere ca pentru moment acest topic nu mai prezinta interes pentru autor, iar intrebarea sa a primit raspuns, il voi inchide si marca "rezolvat".
Subiecte similare
» Nu se poate posta
» Am voie, ca la un forum de muzica, si sa fie hip-hop, si sa pun muzica cu injuraturi ?
» Un membru nu se poate conecta
» Cum pot face ca un membru să nu-si poate modifica numele ?
» De ce nu pot posta
» Am voie, ca la un forum de muzica, si sa fie hip-hop, si sa pun muzica cu injuraturi ?
» Un membru nu se poate conecta
» Cum pot face ca un membru să nu-si poate modifica numele ?
» De ce nu pot posta
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum