Dece nu imi merge forumul bine pe google chrome
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Dece nu imi merge forumul bine pe google chrome
Salut,
Am observat ca pe toate forumurile gratuite pe browserul google chrome nu afiseaza imaginile butoanelor new topic etc dar nici Acasa Portal etc
Si asa mai departe cea mai amre parte a butonelor nu se vad
iar pe mozila nu merge kiss fm vroiam sa stiu dak aceasta problema este din platforma forumgratuit sau a forumului meu
Multumesc anticipat
EDIT:este bine?
Am observat ca pe toate forumurile gratuite pe browserul google chrome nu afiseaza imaginile butoanelor new topic etc dar nici Acasa Portal etc
Si asa mai departe cea mai amre parte a butonelor nu se vad
iar pe mozila nu merge kiss fm vroiam sa stiu dak aceasta problema este din platforma forumgratuit sau a forumului meu
Multumesc anticipat
EDIT:este bine?
Ultima editare efectuata de catre ^SkillZoR^Addict in Lun Aug 01, 2011 7:49 pm, editata de 1 ori
Re: Dece nu imi merge forumul bine pe google chrome
Deoarece titlul dumneavoastră nu este explicit şi de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare" nu vom răspunde (nici eu, nici alti utilizatori) până când nu vă schimbaţi titlul subiectului într-unul mai explicit, legat de problema dumneavoastră.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Mulţumesc pentru înţelegere!
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
^SkillZoR^Addict a scris:Salut,
La mine se vad, problema este de la tine. In orice caz, google Chrome are niste incompatibilitati cu forumgratuit. Incearca alt browser.
Zack.- Membru onorific
Da si al mine se vade u folosesc mozila best dar pe fiecare rowser in afar de opera mini nu merge ceva bine la chrome la mai multi prieteni de-ai mei nu merg imaginile l mine nu merge kiss fm si atat ......
foloseste Mozzila Firefox....deoarece Google Chrome este bun doar pentru viteza...nu si pentru viteza de cautare
mie imi merge foarte bine din toate punctele de vedere ( ma refer la google chrome)
Gata Sia revenit acuma mrge totul perfect
Puteti inchide topicul
Puteti inchide topicul
Zack.- Membru onorific
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum