Cum pot crea un profil personalizat pe care sa il poata schimba doar administratorul?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pot crea un profil personalizat pe care sa il poata schimba doar administratorul?
Vreau sa pun un profil personalizar pe care membri nu il pot edita,doar eu sa pot?Cum este aici Respectarea regulamentului.
Re: Cum pot crea un profil personalizat pe care sa il poata schimba doar administratorul?
https://help.forumgratuit.ro/probleme-legate-de-panoul-de-administrare-f8/modificare-design-bara-t2210.htm#13717
citeste exact unde se deschide, pe postul meu.
ce este asa de greu sa folosesti functia cautare in forum ?
citeste exact unde se deschide, pe postul meu.
ce este asa de greu sa folosesti functia cautare in forum ?
Vizitato- Vizitator
Re: Cum pot crea un profil personalizat pe care sa il poata schimba doar administratorul?
P.A --> Utilizatori si Grupuri --> Profiluri --> Creaza un profil Personalizat --> Alegi ce fel de camp vrei --> Uitate dupa Modificare --> langa ai Cine poate modifica valoarea continutului? --> Bifezi Administratori
si cum a zis si 1960 foloseste optiunea Cautare
iar tentativa de moderare
si cum a zis si 1960 foloseste optiunea Cautare
iar tentativa de moderare
Subiecte similare
» Cum pot face incat doar membri sa poata vedea continutul forumului
» Administratorul sa poata trimite un mesaj privat tuturor membrilor deodata.
» Se poate schimba administratorul forumului?
» Cum fac ca un alt utilizator sa nu-si poata Schimba Numele?
» Profil personalizat
» Administratorul sa poata trimite un mesaj privat tuturor membrilor deodata.
» Se poate schimba administratorul forumului?
» Cum fac ca un alt utilizator sa nu-si poata Schimba Numele?
» Profil personalizat
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum