Cum pot crea o noua pagina?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pot crea o noua pagina?
Salut,ajutati-ma va rog sa-mi spuneti daca stiti cum sa creez o pagina noua cu numele contact.
Ultima editare efectuata de catre king atem in Mar Aug 02, 2011 10:38 am, editata de 1 ori
Re: Cum pot crea o noua pagina?
nu ma refer la o simpla pagina goala careia sa-i dau numele contact ca mai departe ma descurc.
am dat cautare da nu am gasit asa ceva.
am dat cautare da nu am gasit asa ceva.
..Poi AnThRaX ce a spus ? Trebuie sa faci pagina HTML si o sa fie goala si daca vrei sa fie asha "www.numeforum.nume.ro/h1contact" pui numele la pagina HTML "Contact" si apoi descriere pui cea ce doresti.
Unde gasesti sa creezi o pagina HTML ? Pa=>Module=>HTML & JAVASCRIP=>Adminisstrare Pagini HTML>Creaza o pagina noua.
Sper ca asta vrei :-??
Unde gasesti sa creezi o pagina HTML ? Pa=>Module=>HTML & JAVASCRIP=>Adminisstrare Pagini HTML>Creaza o pagina noua.
Sper ca asta vrei :-??
Puteai sa dai pe butonul de cautare care se afla in partea dreapta si cautai .... uite aici https://help.forumgratuit.ro/t6755-cum-sa-creezi-o-pagina-html
Rezolvat?
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Subiecte similare
» Cum pot crea o pagina noua?
» Nu pot crea o categorie nouă!
» Nu pot crea o pagina html cu chatbox-ul forumului
» Cum fac o noua pagina
» Cum pot aduga un link pentru o pagina noua in meniu?
» Nu pot crea o categorie nouă!
» Nu pot crea o pagina html cu chatbox-ul forumului
» Cum fac o noua pagina
» Cum pot aduga un link pentru o pagina noua in meniu?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum