Cum schimb culoarea neagra, deaorece fondul de la un topic nou este gri si nu se vede cu scrisul negru!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum schimb culoarea neagra, deaorece fondul de la un topic nou este gri si nu se vede cu scrisul negru!
As dori sa mi se vada scrisul alb, in dreptunghi-ul in care scriu un topic nou.
Imi apare scrisul negru, iar fondul este gri-negru.
Va rog datimi un script sau un cod css pentru acest lucru
Imi apare scrisul negru, iar fondul este gri-negru.
Va rog datimi un script sau un cod css pentru acest lucru
Re: Cum schimb culoarea neagra, deaorece fondul de la un topic nou este gri si nu se vede cu scrisul negru!
Panou de administrare > Afisare > Imagini si culori > Culori >Culorile de fundal>
Culoarea zonelor de completat, a meniurilor ce se deruleaza si a cadrului din antet :
Culoarea de fundal a unui mesaj caruia i s-a multumit :
De acolo schimbi culorile.
Culoarea zonelor de completat, a meniurilor ce se deruleaza si a cadrului din antet :
Culoarea de fundal a unui mesaj caruia i s-a multumit :
De acolo schimbi culorile.
Re: Cum schimb culoarea neagra, deaorece fondul de la un topic nou este gri si nu se vede cu scrisul negru!
*** rezolvat
*** ati fost totat si cu o mustrare pentru dublu-post
*** ati fost totat si cu o mustrare pentru dublu-post
Subiecte similare
» Problema smiley
» culoarea negru in orice topic
» Cum schimb culoarea de fundal cand scrii un mesaj intr-un topic?
» Text-ul de la informatiile personale ale unui user se vad in culoarea negru chiar daca in panoul de administrare am culoarea alb
» nu se vede scrisul
» culoarea negru in orice topic
» Cum schimb culoarea de fundal cand scrii un mesaj intr-un topic?
» Text-ul de la informatiile personale ale unui user se vad in culoarea negru chiar daca in panoul de administrare am culoarea alb
» nu se vede scrisul
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum