Retele de socializare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Retele de socializare
Rezumarea primului mesaj :
Salut ,baieti. Am nevoie de un script ceva care sa afiseze in totdeauna in dreapta paginii(sau stanga, nu are importanta) o bara cu retelele de socializare. Ceva ca la siteul www.global4um.net/. Apasand pe pictograma, sa nu fie ca link, ci sa posteze forumul meu pe acel site la care era pictograma.
Retelele sociale de care am nevoie sa fie: Facebook.com, Faces.md, Neogen.ro, Twiter.com, Myspace.com. si ceva mai jos sa fie : Trimite prietenilor prin E-Mail.(Windowslive.com, Yahoo.com s.a.)
Multumesc mult.
Salut ,baieti. Am nevoie de un script ceva care sa afiseze in totdeauna in dreapta paginii(sau stanga, nu are importanta) o bara cu retelele de socializare. Ceva ca la siteul www.global4um.net/. Apasand pe pictograma, sa nu fie ca link, ci sa posteze forumul meu pe acel site la care era pictograma.
Retelele sociale de care am nevoie sa fie: Facebook.com, Faces.md, Neogen.ro, Twiter.com, Myspace.com. si ceva mai jos sa fie : Trimite prietenilor prin E-Mail.(Windowslive.com, Yahoo.com s.a.)
Multumesc mult.
Ultima editare efectuata de catre GPS in Mar Iun 07, 2011 6:01 pm, editata de 1 ori
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Meniu Dreapta, retele de socializare
» Slide cu Retele Sociale
» Plata domeniu din retele diferite se cumuleaza?
» Slide cu Retele Sociale pentru phpbb3
» Script butoane site-uri de socializare
» Slide cu Retele Sociale
» Plata domeniu din retele diferite se cumuleaza?
» Slide cu Retele Sociale pentru phpbb3
» Script butoane site-uri de socializare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum