[phpBB3] Cum centrez anunturile ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
[phpBB3] Cum centrez anunturile ?
Salutare tuturor, am si eu o problema...de dimineata ma chinui sa centrez niste anunturi si nu le dau de cap... Si cand zic anunturi , ma refer la cele din Control panel --> General --> Mesaje --> Anunturi....
Am tema phpBB3 , dupa cum am scris si in titlu , le-am pus pe forum , dar nu imi apar centrate , imi apar in partea stanga ,si cand maresc se misca odata cu partea stanga...stie cineva un cod pentru CSS ca sa le pot centra si sa stea pe mijloc , sau sa le pun unde vreau eu , nu conteaza ,un cod oarecare de modificare a pozitiei lor.... Sper sa ma poata ajuta cineva...Daca o sa fie nevoie o sa vin si cu o poza , dar cred ca am fost destul de inteles si nu este cazul....
Am tema phpBB3 , dupa cum am scris si in titlu , le-am pus pe forum , dar nu imi apar centrate , imi apar in partea stanga ,si cand maresc se misca odata cu partea stanga...stie cineva un cod pentru CSS ca sa le pot centra si sa stea pe mijloc , sau sa le pun unde vreau eu , nu conteaza ,un cod oarecare de modificare a pozitiei lor.... Sper sa ma poata ajuta cineva...Daca o sa fie nevoie o sa vin si cu o poza , dar cred ca am fost destul de inteles si nu este cazul....
Ultima editare efectuata de catre ragazzo in Joi Apr 14, 2011 6:18 pm, editata de 2 ori
Re: [phpBB3] Cum centrez anunturile ?
Forumul in profil daca se poate.
- Offtopic:
Corect e phpBB3 nu PhPbb3.
Vizitato- Vizitator
pa incearca sa faci asa:
<center> Textul tau </center>
<center> Textul tau </center>
hawei, eu cred ca se refera la cadrul anunturilor, nu la continut.
Vizitato- Vizitator
gata , vezi ca doar pe "forum" sunt anunturile !
edit : da , la cadru ma refer
edit : da , la cadru ma refer
Modifica valoarea cu cat vrei:
Subiect mutat.
- Cod:
#fa_ticker_block {
margin: 0 0 0 10%;
}
Subiect mutat.
Vizitato- Vizitator
Pentru putin
Subiect inchis.
Subiect inchis.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Cum centrez avatarul si numele din profil
» Cum centrez meniul in pagina? [R]
» Cum fac Anunturile ca aici?
» Cum centrez meniul de navigare?
» Cum centrez o imagine la logo-ul forumului?
» Cum centrez meniul in pagina? [R]
» Cum fac Anunturile ca aici?
» Cum centrez meniul de navigare?
» Cum centrez o imagine la logo-ul forumului?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum