Este posibil sa introduc Wibya bar in CSS?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Este posibil sa introduc Wibya bar in CSS?
Salut dupa cum reise din titlu as vrea sa stiu daca este posibil sa introc bara WiBya in CSS? daca este posibil care este coudul?
Re: Este posibil sa introduc Wibya bar in CSS?
Prin bara Wibya la ce te referi ?
Vizitato- Vizitator
Wibya prin CSS nu cred...dar poti face bara si o pui in overall_footer jos de tot pui cod-ul si ai facut bara wibya
Aceasta este bara wibyaR@zv@n a scris:Prin bara Wibya la ce te referi ?
Nu am reusit sa gasesc editarea footerelor dar am introdus codul in descriptia forumului si se pare ca functioneaza.NiKe a scris:Wibya prin CSS nu cred...dar poti face bara si o pui in overall_footer jos de tot pui cod-ul si ai facut bara wibya
JonnyQ a scris:Nu am reusit sa gasesc editarea footerelor dar am introdus codul in descriptia forumului si se pare ca functioneaza.NiKe a scris:Wibya prin CSS nu cred...dar poti face bara si o pui in overall_footer jos de tot pui cod-ul si ai facut bara wibya
Eu nu am zis sa modifici footer-ul am zis doar sa faci bara si sa iei cod-ul dupa care il pui la sfarsit-ul template-ului overall_footer, dar ma bucur ca ai reusit
Subiect inchis.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Este posibil sa primeasca puncte pe profil odata ce ai mers la un anumit link si daca e posibil la mai multe linkuri?
» Unde introduc un Script WTA ?
» Unde introduc scripturile ?
» Cum introduc o imagine sub footer ?
» Cum sa introduc un joc flash intr-un post?
» Unde introduc un Script WTA ?
» Unde introduc scripturile ?
» Cum introduc o imagine sub footer ?
» Cum sa introduc un joc flash intr-un post?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum