Permisiuni diferite pentru grupuri in privinta icon-urilor pentru mesaje
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Permisiuni diferite pentru grupuri in privinta icon-urilor pentru mesaje
Buna ziua a-si dori si eu sa stiu daca se poate cum fac ca anumite smail-uri sa fie puse numai de administrator si moderator cum ar fi topi inchis sau respins (ma refer la imagini) exemplu:
Imagine
* titlu editat
Imagine
* titlu editat
Ultima editare efectuata de catre SkiLL in Mier Mar 30, 2011 5:20 pm, editata de 1 ori
Re: Permisiuni diferite pentru grupuri in privinta icon-urilor pentru mesaje
Din pacate nu se poate asa ceva pe platforma forumgratuit.
Totusi, ai putea sa propui o astfel de optiune aici.
Totusi, ai putea sa propui o astfel de optiune aici.
Vizitato- Vizitator
De fapt aia o pune un administrator, este o simpla imagine, sau un smile acolo, si doar da click pe el si dupa inchide.Asta e toata smecheria.Sper c-am inteles bine.
Vizitato- Vizitator
El se referea la o optiune pt. permisiuni la zambareti, ca unii sa fie numai pentru admini, iar altii pentru administratori.De fapt aia o pune un administrator, este o simpla imagine, sau un smile acolo, si doar da click pe el si dupa inchide.Asta e toata smecheria.Sper c-am inteles bine.
Oricum, daca doresti neaparat sa folosesti acea imagine cand inhcizi un topic, se poate salva link-ul acelei imagini undeva, si cand inchizi un topic, insereaza imaginea repsectiva cu tag-urile img
Vizitato- Vizitator
Da doream numai admini si moderatori sa poata pune anumite imagini dar este buna si idea data de Anonimu' atunci cand inchid un topic sa pun eu Orcum va multumesc pentru raspunsurile date Puteti inchide
SkiLL, din panou de la imagini => Icon-uri mesaje aveti optiuni pentru permisiunea folosirii icon-urilor. Selectati de acolo permisiunile pentru fiecare icon in parte.
Anonimu', va rog sa nu mai dati raspunsuri eronate utilizatorilor. Daca nu sunteti in cunostinta de cauza cu privire la un subiect va rugam sa evitati sa raspundeti. Multumim pentru intelegere!
Vad topicul marcat rezolvat => Inchis.
Anonimu', va rog sa nu mai dati raspunsuri eronate utilizatorilor. Daca nu sunteti in cunostinta de cauza cu privire la un subiect va rugam sa evitati sa raspundeti. Multumim pentru intelegere!
Vad topicul marcat rezolvat => Inchis.
Subiecte similare
» Permisiuni Grupuri
» Permisiuni votare grupuri
» Cum pot pune permisiuni la grupuri
» Permisiuni speciale la grupuri facute de mine
» Cum pun icon-uri diferite la forumuri
» Permisiuni votare grupuri
» Cum pot pune permisiuni la grupuri
» Permisiuni speciale la grupuri facute de mine
» Cum pun icon-uri diferite la forumuri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum