Topic pentru curatare
Pagina 29 din 83 • Distribuiţi
Pagina 29 din 83 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 56 ... 83
Topic pentru curatare
Rezumarea primului mesaj :
Alexandru Nastasa => Respinsa
Alexandru Nastasa => Respinsa
Ultima editare efectuata de catre ezlidor in Dum Noi 14, 2010 5:28 am, editata de 1 ori
Re: Topic pentru curatare
Nu inteleg de ce forumul meu a fost marcat "=> Respins. Forumul incalca conditiile generale."Mai exact ce conditii am incalcat?
Prezentarea forumului:
"Categoria:Diverse
Titlu:Entertainment
Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Limba:Romana
Descriere:Este un forum gratuit cu diverse teme de discutie,despre filme,melodii,jocuri,windows si PC,etc."
Ce e gresit?
Prezentarea forumului:
"Categoria:Diverse
Titlu:Entertainment
Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Limba:Romana
Descriere:Este un forum gratuit cu diverse teme de discutie,despre filme,melodii,jocuri,windows si PC,etc."
Ce e gresit?
1. Categorie: Diverse , Jocuri
2. Titlu: Galaxy-Zone
3. Adresa forumului: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
4. Limba: Romana
5. Descriere: Acest forum este construit pentru voi toti , in aceasta comunitate gasiti servere , tutoriale si scripturi pt samp,mt2,cs si multe altele.Pe galaxy-zone.wow3.info , distractia este la maxim !
2. Titlu: Galaxy-Zone
3. Adresa forumului: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
4. Limba: Romana
5. Descriere: Acest forum este construit pentru voi toti , in aceasta comunitate gasiti servere , tutoriale si scripturi pt samp,mt2,cs si multe altele.Pe galaxy-zone.wow3.info , distractia este la maxim !
emilia96, cititi conditiile generale de utilizare si veti intelege. Niciodata nu voi spune exact cu ce incalcati conditiile, tocmai pentru a va determina sa le cititi.
alecsini => Acceptat.
hasis_the_best, ce i-am scris emiliei este valabil si pentru dvs. Forumul inca incalca conditiile generale. A fost raportat pentru stergere.
alecsini => Acceptat.
hasis_the_best, ce i-am scris emiliei este valabil si pentru dvs. Forumul inca incalca conditiile generale. A fost raportat pentru stergere.
hasis_the_best => Respins. De cate ori sa va mai spun ca nu putem accepta forumul? Daca il mai propuneti inca o data si nu este conform cu conditiile generale voi considera spam propunerea dvs. si veti primi warn.
prowarz, de ce forumul dvs. are acelasi nume cu cel al lui ndenis? Voi da un raspuns solicitarii dvs. atunci cand imi veti raspunde la intrebare.
G0D => Acceptat.
musiQueee => Acceptat.
G0D => Acceptat.
musiQueee => Acceptat.
Scuza-ma, am copiat de la el modelul de promovare si am uitat sa modific acolo.
Pagina 29 din 83 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 56 ... 83
Subiecte similare
» Topic pentru curatare
» Cum pot sa fac un Topic pentru curatare ?
» Butoane (raspunde,topic nou si topic inchis) sticla
» Cerere Butoane Topic Inchis / Topic Nou / Topic Inchis
» Un topic sa se pota pune topic global!
» Cum pot sa fac un Topic pentru curatare ?
» Butoane (raspunde,topic nou si topic inchis) sticla
» Cerere Butoane Topic Inchis / Topic Nou / Topic Inchis
» Un topic sa se pota pune topic global!
Pagina 29 din 83
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum