Afisarea IP-urilor userilor fara posturi (daca este posibil)
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 7 • Distribuiţi
Pagina 2 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Afisarea IP-urilor userilor fara posturi.
Afisarea IP-urilor userilor fara posturi (daca este posibil)
Rezumarea primului mesaj :
Votati dupa ce cititi
Sunt useri care se inscriu, si nu au alt scop decit de a lua cit mai multe date din forumul in care s-au logat.
IP-ul acestora nu poate fi aflat decit in clipa in care au facut un post in forum, sau , cum am spus in alt loc aici, sa stai ca ... in fata pc-ului 24/24 ca sa prinzi momentul cind intra acel user.
In sondaj propun, ( daca este posibil ) introducerea in DB (baza de date), a unui cod care sa arate IP-ul oricarui user care s-a INREGISTRAT dar nu a postat.
Sper sa fie posibil acest lucru, si cred ca este folositor multora din cei de aici.
Votati dupa ce cititi
Sunt useri care se inscriu, si nu au alt scop decit de a lua cit mai multe date din forumul in care s-au logat.
IP-ul acestora nu poate fi aflat decit in clipa in care au facut un post in forum, sau , cum am spus in alt loc aici, sa stai ca ... in fata pc-ului 24/24 ca sa prinzi momentul cind intra acel user.
In sondaj propun, ( daca este posibil ) introducerea in DB (baza de date), a unui cod care sa arate IP-ul oricarui user care s-a INREGISTRAT dar nu a postat.
Sper sa fie posibil acest lucru, si cred ca este folositor multora din cei de aici.
Ultima editare efectuata de catre 1960 in Joi Oct 09, 2008 12:48 pm, editata de 3 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Afisarea IP-urilor userilor fara posturi (daca este posibil)
Curios, avem persoane care nu doresc asa ceva, motivul e de inteles.
Sunt "chititi" doar pe furat din alte parti si nu vor sa li se cunoasca identitatea.
Pacat ca nu au si curajul de a spune care este motivul pentru care au votat NU.
De fapt, ce le poti cere ?
Sunt "chititi" doar pe furat din alte parti si nu vor sa li se cunoasca identitatea.
Pacat ca nu au si curajul de a spune care este motivul pentru care au votat NU.
De fapt, ce le poti cere ?
Vizitato- Vizitator
votul meu este DA si Ai Dreptate !! Chiar mam saturat sa nu pot vedea IP Celor care nu posteaza !! Cum spuneati si voi !! sunt Doar Niste Termite ) Bravo Si Succes !! Este chiar o idee Buna !!
si votul meu este DA si am si bifat
chiar ma intrebam cum sa aflu ip-ul lor, eu fiind admin de forum doar de1 saptamana...pana acum nu am mai vazut vreun PA ..
chiar ma intrebam cum sa aflu ip-ul lor, eu fiind admin de forum doar de1 saptamana...pana acum nu am mai vazut vreun PA ..
Eu Votez Cu DA .. si cei care au votat Cu NU SUnt acele Persoane Care Copiaza/Fura Dupa Alte Forumuri !! Fura Munca Celorlati !! Le Este greu sa scrie si acolo niste tutoriale !! ) Deh .. asta Este ROmania !! Fura De la Altu ca asa e mai bine !! in loc sa muncesti tu!
Am votad DA, pentru ca ar fi folositor!
da ...ar fi foarte folositoare
Observ cu surprindere ca se mareste si numarul celor care voteaza "NU".
Dar nu au si curajul de a isi arata identitatea.
Pacat, asta este o dovada de lasitate.
Pacat, asta este o dovada de lasitate.
Vizitato- Vizitator
Normal ca nu au curaj sa-si dezvaluie identitatea.
Chiar mai sus ai spus si motivul pentru care s-a votat si nu.1960 a scris:Curios, avem persoane care nu doresc asa ceva, motivul e de inteles.
Vizitato- Vizitator
Faceam conversatie...
2-3 cred ca ii stim, majoritatea, sunt cei certati cu bunul simt, si care din fericire ne-au parasit.
I-ati cunoscut in "oraş".
2-3 cred ca ii stim, majoritatea, sunt cei certati cu bunul simt, si care din fericire ne-au parasit.
I-ati cunoscut in "oraş".
Vizitato- Vizitator
si votul meu a fost tot da deci ce mai asteptam facem o data chestia asta?
Acesta este un sondaj, propus de un user al help.forumgratuit.ro
In urma voturilor, pro sau contra , se va lua o decizie de catre cei care muncesc gratuit pentru noi.
Rabdare, inca se voteaza, nu observi ca sunt destui contestatari.
Isi pierd capacitatea de a fura, daca se va vedea IP-ul , chiar daca nu au postat.
Si eu sper ca aceasta propunere sa devina realitate.
In urma voturilor, pro sau contra , se va lua o decizie de catre cei care muncesc gratuit pentru noi.
Rabdare, inca se voteaza, nu observi ca sunt destui contestatari.
Isi pierd capacitatea de a fura, daca se va vedea IP-ul , chiar daca nu au postat.
Si eu sper ca aceasta propunere sa devina realitate.
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» Este posibil sa primeasca puncte pe profil odata ce ai mers la un anumit link si daca e posibil la mai multe linkuri?
» Cum sa fac sa trimit un mail automat tuturor userilor care implinesc un anumit numar de posturi?
» Modificare topics_list_box (afisarea topic-urilor)
» Afisarea Top 5-10 Postatori / Posturi Noi / Membri noi
» Script pentru afisarea/ascunderea widget-urilor
» Cum sa fac sa trimit un mail automat tuturor userilor care implinesc un anumit numar de posturi?
» Modificare topics_list_box (afisarea topic-urilor)
» Afisarea Top 5-10 Postatori / Posturi Noi / Membri noi
» Script pentru afisarea/ascunderea widget-urilor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum