Bară Warn la autentificare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Bară Warn la autentificare
Cum fac ca bara warn să le apară la toţi la autentificare, fără ca ea să fie modificată?
Re: Bară Warn la autentificare
Pa -> Utilizatori & Grupuri -> Profiluri -> Ati creat un camp nou.
Acum trebuie sa aveti configurat ca in imagine, ce am marcat este important.
Ati pus link-urile de la imaginile cu bare warn si ati setat una ca "Valoare de origine"
Si acum apare la toti utilizatori care se inregistreaza si puteti modifica bara warn din profilul lui (doar moderatori). Eventual puteti face un cont test si il stegeti dupa testare
In caz daca nu va apare la toti utilizatori inainte sa puneti barele warn apasati butonu "Inlocuieste continutul"
Acum trebuie sa aveti configurat ca in imagine, ce am marcat este important.
Ati pus link-urile de la imaginile cu bare warn si ati setat una ca "Valoare de origine"
Si acum apare la toti utilizatori care se inregistreaza si puteti modifica bara warn din profilul lui (doar moderatori). Eventual puteti face un cont test si il stegeti dupa testare
In caz daca nu va apare la toti utilizatori inainte sa puneti barele warn apasati butonu "Inlocuieste continutul"
Vizitato- Vizitator
Merge. Dar cum pot să fac la cei care sunt autentificaţi?
Silent Assasin a scris:
Apasati butonu "Inlocuieste continutul" si va aparea la toti membri
Vizitato- Vizitator
Silent Assasin, culorile sint permise doar pentru moderare. Multumesc pentru intelegere! Am sters eu culoarea din mesjul dumneavoastra.
Krishna, optiunea de mai sus inlocuieste toate barele cu valoarea de origine, deci daca aveti deja bara la unii membri, de exemplu la cei care au primit sanctiuni, nu va recomand sa o folositi. Puteti sa o modificati manual din profilul fiecaruia cind il gasiti fara bara, asa cum facem noi in suport.
Krishna, optiunea de mai sus inlocuieste toate barele cu valoarea de origine, deci daca aveti deja bara la unii membri, de exemplu la cei care au primit sanctiuni, nu va recomand sa o folositi. Puteti sa o modificati manual din profilul fiecaruia cind il gasiti fara bara, asa cum facem noi in suport.
Vă mulţumesc Ina şi Silent Assasin pentru timpul acordat.
Problema a fost rezolvată!
Problema a fost rezolvată!
Subiect inchis.
Vizitato- Vizitator
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum