Cum pot face vizitatorii sa vada tot forumul, dar cand dau click pe un sub-forum sa ii apara fereastra de logare?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pot face vizitatorii sa vada tot forumul, dar cand dau click pe un sub-forum sa ii apara fereastra de logare?
Salut, am o intrebare:
Cum pot face ca vizitatorii, cand intra pe forum sa-l poata vizualiza pe tot, dar atunci cand dao click pe o anumita sectiune sau sub-forum, sa ii apara o fereastra de logare?
Am mai intalnit pe alte forumuri, dar nu stiu sigur cum pot seta acest lucru.
Prin permisiuni, sau ceva de genul?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cum pot face ca vizitatorii, cand intra pe forum sa-l poata vizualiza pe tot, dar atunci cand dao click pe o anumita sectiune sau sub-forum, sa ii apara o fereastra de logare?
Am mai intalnit pe alte forumuri, dar nu stiu sigur cum pot seta acest lucru.
Prin permisiuni, sau ceva de genul?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Re: Cum pot face vizitatorii sa vada tot forumul, dar cand dau click pe un sub-forum sa ii apara fereastra de logare?
da, este de la permisiuni, te duci si la fiecare forum si debifezi pentru vizitatori Citeste subiectele
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Re: Cum pot face vizitatorii sa vada tot forumul, dar cand dau click pe un sub-forum sa ii apara fereastra de logare?
Deci ii lasi sa vada categoriile si forumurile dar la subiecte le opresti permisiunile .
Deci:
Vizualizare forum si mesaje : Vizitatori
Scriere subiecte sau mesaje : Membrii
Vezi imaginile in mesaje : Membrii
Vezi linkurile in mesaje : Membrii
Asta e?
Multumesc inca o data
Vizualizare forum si mesaje : Vizitatori
Scriere subiecte sau mesaje : Membrii
Vezi imaginile in mesaje : Membrii
Vezi linkurile in mesaje : Membrii
Asta e?
Multumesc inca o data
Nu. Da click pe "Mod avansat"`si la citeste subiecte debifezi vizitatori.
Vizitato- Vizitator
Aha, deci era din mod avansat, de aceea nu mi-am dat seama.
Multumesc mult de tot!
Topicul poate fi inchis!
Multumesc mult de tot!
Topicul poate fi inchis!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum