Cum pot opri alte forumuri sa ma copieze???
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cum pot opri alte forumuri sa ma copieze???
Va rog frumos, ajutati-ma!De fiecare data cand pun ceva nou pe forumul meu, un alt forum imi fura ideile si le posteaza la el pe forum!!Va rog, ajutati-ma!!! ( ( ( Ce pot face?
Re: Cum pot opri alte forumuri sa ma copieze???
Anti Clic 2 asta e solutia ! dezactiveaza de tot...trebuie sa scrie el dak vrea sa copie:))
- Cod:
<body oncontextmenu="return false" onselectstart="return false" ondragstart="return false">
merge cu ctrl c = copy si ctrl v = paste
Nu poti, daca te referi la design, iti pot lua usor imaginile chiar daca e dezactivat click dreapta.
Daca te referi la continut.. lafel de usor poate copia oricine.
Un lucru esential este sa faci discutii despre viata reala, asa poti atrage membri mai multi si ii si poti cunoaste mai bine, ceilalati putand sa creeze categorii lafel ca la tine, despre viata reala, dar neputand sa copieze si mesajele.
Despre tutoriale si resurse... toti pot copia, incearca sa faci lucruri proprii si sa personalizezi pentru forumul tau orice imagine sau video...adaugand un link catre forumul tau
Daca te referi la continut.. lafel de usor poate copia oricine.
Un lucru esential este sa faci discutii despre viata reala, asa poti atrage membri mai multi si ii si poti cunoaste mai bine, ceilalati putand sa creeze categorii lafel ca la tine, despre viata reala, dar neputand sa copieze si mesajele.
Despre tutoriale si resurse... toti pot copia, incearca sa faci lucruri proprii si sa personalizezi pentru forumul tau orice imagine sau video...adaugand un link catre forumul tau
daca fura ceva creat de tine, atunci ii poti raporta
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Ca sa nu mai copieze nimic intra in:
P.A. => General => Mesaje si e-mailuri => Anunturi
Aici dai pe +
Pui titlu anti-Click dreapta cu alerta (sau care vreti tu) si scrii:
Apoi dai inregistrare
Apoi dai iar pe + Titlu "anti selectare text si scrii :
Atentie!
Puteti sa puneti aceste coduri pe TOATE PAGINILE FORUMULUI!
Intrati: P.A. => General => Mesaje si e-mailuri => Anunturi
La "afiseaza anunturile" selectezi "pe toate paginile" (Puteti sa faceti cum am facut eu. Adica: faceti un site (pe Blog gratuit (forum gratuit) sau pe altele. Acolo postati de ex. modelul de postare de prezentare, de cerere etc.)
P.A. => General => Mesaje si e-mailuri => Anunturi
Aici dai pe +
Pui titlu anti-Click dreapta cu alerta (sau care vreti tu) si scrii:
- Cod:
<script language=JavaScript1.2> function ejs_nodroit() { alert('Hotule! Nu mai fura!'); return(false); } document.oncontextmenu = ejs_nodroit; </script>
Apoi dai inregistrare
Apoi dai iar pe + Titlu "anti selectare text si scrii :
- Cod:
<body oncontextmenu="return false" onselectstart="return false" ondragstart="return false">
Atentie!
Puteti sa puneti aceste coduri pe TOATE PAGINILE FORUMULUI!
Intrati: P.A. => General => Mesaje si e-mailuri => Anunturi
La "afiseaza anunturile" selectezi "pe toate paginile" (Puteti sa faceti cum am facut eu. Adica: faceti un site (pe Blog gratuit (forum gratuit) sau pe altele. Acolo postati de ex. modelul de postare de prezentare, de cerere etc.)
anti click dreapta nu are rost
pentru ca unii sunt isteti si nu le pasa de anti click dreapta si trec usor de el )
iti zic eu .. degeaba pui anti click dreapta
pentru ca unii sunt isteti si nu le pasa de anti click dreapta si trec usor de el )
iti zic eu .. degeaba pui anti click dreapta
Vizitato- Vizitator
dar este nedrept...vreau sa raportez un forum...care imi tot fura ideile...orice fac eu face si el... ( nu mai suport
adik eu ma chinui sa fac forumul mai atractiv folosindu-ma de ideile mele si ei ma copiaza ( ... stiti unde ii pot raporta? (
adik eu ma chinui sa fac forumul mai atractiv folosindu-ma de ideile mele si ei ma copiaza ( ... stiti unde ii pot raporta? (
dai semnaleaza un abuz... la forumul lor
Vizitato- Vizitator
am gasit multumesc mult ^^
Divyanka a scris:am gasit multumesc mult ^^
Divyanka, un forum este foarte usor de copiat, mai ales daca versiunea este phpbb3(eu pot sa iti fac un forum identic daca are aceea versiune).
Cel mai bine este sa inveti cat mai mult coding, sa folosesti o tema phpbb2 si sa o modifici, sa o faci cat mai complexa pentru ca ceilalti sa nu o poata copia.
Daca ai idei simple imediat pot fi furate.
Cat despre semnalarea unui abuz...
Fiecare forum are in footer un copyright..este interzis prin regulament sa il scoti, printre optiunile acelor linkuri se numara si "Semnaleaza un abuz", in cazul tau, apesi pe el si bifezi cerculetul pentru "Violarea dreptului de autor".
of.. :-< asa am facut cum ai zis...si chiar voi schimba tema >.< multumesc frumos ^^
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Nu mai merge acel script ca sa ma protejeze de alte forumuri sa ma copieze help
» Cum pot sa imi pun forumul la "Promovare forumuri (numai forumuri Forumgratuit)"
» Cum pot pune intr-un subforum, ceva asemanator unui meniu, care sa ma directioneze catre alte forumuri [R]
» Vreti sa se bage teme de phpbb3 cum sunt pe alte forumuri care nu sunt forumgratuit ?
» Setari pentru o categorie cu 2 coloane cu cate 2 forumuri [sub-forumuri dezordonate]
» Cum pot sa imi pun forumul la "Promovare forumuri (numai forumuri Forumgratuit)"
» Cum pot pune intr-un subforum, ceva asemanator unui meniu, care sa ma directioneze catre alte forumuri [R]
» Vreti sa se bage teme de phpbb3 cum sunt pe alte forumuri care nu sunt forumgratuit ?
» Setari pentru o categorie cu 2 coloane cu cate 2 forumuri [sub-forumuri dezordonate]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum