Se poate face un script care sa iti arate ce scrie in primul post al topicului cand esti cu mouse-ul pe el?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Se poate face un script care sa iti arate ce scrie in primul post al topicului cand esti cu mouse-ul pe el?
Se poate face un script care sa iti arate ce scrie in primul post al topicului cand esti cu mouse-ul pe el inainte de a selecta acel topic? Am vazut asa ceva, dar nu pe Forumgratuit. Aici se poate face?....daca este nevoie fac un print screen ca model.
Multumesc.
Multumesc.
Re: Se poate face un script care sa iti arate ce scrie in primul post al topicului cand esti cu mouse-ul pe el?
asa arata modelul....
cursorul a fost pus pe "Fazan" si in fereastra aceea imi arata primul post cu regulile jocului.....asa se intampla la toate topicele....ceva de genul acesta as vrea si eu daca se poate si daca platforma permite.
Multumesc.
cursorul a fost pus pe "Fazan" si in fereastra aceea imi arata primul post cu regulile jocului.....asa se intampla la toate topicele....ceva de genul acesta as vrea si eu daca se poate si daca platforma permite.
Multumesc.
Re: Se poate face un script care sa iti arate ce scrie in primul post al topicului cand esti cu mouse-ul pe el?
Poate totusi cineva din Staff raspunde ....chiar si sa spuna ca nu exista aceasta posibilitate.
Cont a scris:Poate totusi cineva din Staff raspunde ....chiar si sa spuna ca nu exista aceasta posibilitate.
cred ca astept degeaba un raspuns
Cont a scris:Poate totusi cineva din Staff raspunde ....chiar si sa spuna ca nu exista aceasta posibilitate.
Ok, nu se poate asa ceva.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» [Script]Text care urmareste mouse-ul
» As dorii un cod pentru a arata numele forum'ului cand esti cu mouse'ul pe categorie
» vreau un script care sa arate timpul care se scurge pana la un eveniment
» Cum pot face pe un singur rand sa scrie Anunt & Post-it si pe altu subiecte
» Script care împiedică utilzatorii de pe Google Chrome să scrie pe forum
» As dorii un cod pentru a arata numele forum'ului cand esti cu mouse'ul pe categorie
» vreau un script care sa arate timpul care se scurge pana la un eveniment
» Cum pot face pe un singur rand sa scrie Anunt & Post-it si pe altu subiecte
» Script care împiedică utilzatorii de pe Google Chrome să scrie pe forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum