cum pun si eu casuta asta de profil pe toate paginile forumului?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
cum pun si eu casuta asta de profil pe toate paginile forumului?
As vrea sa pun si eu casuta asta de profil si nu stiu cum
Re: cum pun si eu casuta asta de profil pe toate paginile forumului?
Pentru portal :
Panoul dvs. de administrare - Module - Portal & Widget-uri - Configurarea portalului - Afiseaza portalul : Da apoi pozitionezi in ce parte doresti widget-ul cu numele "Conectare" unde doresti - Inregistrare.
Pentru widget-urile forum-ului :
Panoul dvs. de administrare - Module - Portal & Widget-uri - Gestiunea widget-urilor forumului - Afiseaza widget-urile forumului : Da si la fel procedezi ca la portal.
Panoul dvs. de administrare - Module - Portal & Widget-uri - Configurarea portalului - Afiseaza portalul : Da apoi pozitionezi in ce parte doresti widget-ul cu numele "Conectare" unde doresti - Inregistrare.
Pentru widget-urile forum-ului :
Panoul dvs. de administrare - Module - Portal & Widget-uri - Gestiunea widget-urilor forumului - Afiseaza widget-urile forumului : Da si la fel procedezi ca la portal.
Matei.- Membru onorific
Varsta : 32
Localizare : Deva - Nu ofer suport prin mesagerie!
Data înscrierii : 13/11/2009
Mulțumiri : 2
Re: cum pun si eu casuta asta de profil pe toate paginile forumului?
Multumesc puteti inchide
Vizitato- Vizitator
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum