+ Cum mut o categorie?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
+ Cum mut o categorie?
Salut vad ca numai merge sa mut o categorie in jos..
Deci am creati o categorie nou a si apare sus de tot prima.. si eu vreau sa o pun ultima dar nu merge din General / Forum / categorii & forumuri sa apas pe sageata .. nu se muta numai merge inainte mergea acum numai merge
Poza
Deci uitati categoria cu "Particle Illusion / After Effects " sa o mut mia jos si nu merge
Deci am creati o categorie nou a si apare sus de tot prima.. si eu vreau sa o pun ultima dar nu merge din General / Forum / categorii & forumuri sa apas pe sageata .. nu se muta numai merge inainte mergea acum numai merge
Poza
Deci uitati categoria cu "Particle Illusion / After Effects " sa o mut mia jos si nu merge
Re: + Cum mut o categorie?
Selectati categoria si aveti acolo :"Pozitionati aceasta categorie dupa" si alegeti categoria dupa care doriti sa o pozitionati.
Ultima editare efectuata de catre Lizzard in Sam Iun 21, 2008 3:59 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Aha gata ms mult
Dar inainte mergea sa dau pe sageata si se muta acum numai merge..
mersi
Dar inainte mergea sa dau pe sageata si se muta acum numai merge..
mersi
Din moment ce acest topic pare a fi rezolvat îl voi închide si îl voi marca ca rezolvat
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Subiecte similare
» Cum strangi o categorie sau un widget ?cum se poate "maximiza/minimiza" o categorie ?
» Cum pun subiectele din categorie sub categorie
» Categorie cu imagini
» Ascundere categorie
» Parola categorie
» Cum pun subiectele din categorie sub categorie
» Categorie cu imagini
» Ascundere categorie
» Parola categorie
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum