Cam cati oamenii as avea daca fac publicitate?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cam cati oamenii as avea daca fac publicitate?
Deci m-am gandit sa investesc in forumul meu..100 credite poate si mai mult..
In PA-MODULE-CUMPAR CREDIT..ALEG ROMANIA SI APOI PRIN TELEFON ALLOPAS
1)Acolo zice :Pentru a primi codul dvs. prin sms trimiteti parola PASSla si e o casuta stanga scrie SMS allopas dreapta 1339.
Deci eu trebuie sa trimit sms cu textul:PASS la 1339?
2)Daca as investii in pupblicitate in PA-DIVERSE-CONSUM CREDIT-PUBLICITATE-1 LUNA-100 CREDITE...cam cata publicitate mi-ar face adica estimabil cam cati vizitatori pe zi peste 50?
3)Daca intru in PA-DIVERSE-CONSUM CREDIT-PUBLICITATE sus scrie ``Puteti alege de mai jos, perioada suplimentara de timp in care reclamele vor fi sterse pentru membrii dvs.`` si jos ``Puteti alege de mai jos o perioada suplimentara in timpul careia publicitatea va fi stearsa pentru membrii si invitatii dvs.``
Unde este bine sa aleg?pentru a mi face publicitate ?dar nu pe forumul meu?
In PA-MODULE-CUMPAR CREDIT..ALEG ROMANIA SI APOI PRIN TELEFON ALLOPAS
1)Acolo zice :Pentru a primi codul dvs. prin sms trimiteti parola PASSla si e o casuta stanga scrie SMS allopas dreapta 1339.
Deci eu trebuie sa trimit sms cu textul:PASS la 1339?
2)Daca as investii in pupblicitate in PA-DIVERSE-CONSUM CREDIT-PUBLICITATE-1 LUNA-100 CREDITE...cam cata publicitate mi-ar face adica estimabil cam cati vizitatori pe zi peste 50?
3)Daca intru in PA-DIVERSE-CONSUM CREDIT-PUBLICITATE sus scrie ``Puteti alege de mai jos, perioada suplimentara de timp in care reclamele vor fi sterse pentru membrii dvs.`` si jos ``Puteti alege de mai jos o perioada suplimentara in timpul careia publicitatea va fi stearsa pentru membrii si invitatii dvs.``
Unde este bine sa aleg?pentru a mi face publicitate ?dar nu pe forumul meu?
Ultima editare efectuata de catre rappstyle96 in Vin Aug 13, 2010 9:41 am, editata de 1 ori
Re: Cam cati oamenii as avea daca fac publicitate?
Avand credite poti elimina publicitatea de pe forum (publicitatea adaugata de cei de la forumulgratuit) . nu sa-ti faci tu publicitate
citeste cu atentie acest text:
"``Puteti alege de mai jos, perioada suplimentara de timp in care reclamele vor fi sterse pentru membrii dvs.`` si jos ``Puteti alege de mai jos o perioada suplimentara in timpul careia publicitatea va fi stearsa pentru membrii si invitatii dvs.``" (este adaugat chiar de tine )
citeste cu atentie acest text:
"``Puteti alege de mai jos, perioada suplimentara de timp in care reclamele vor fi sterse pentru membrii dvs.`` si jos ``Puteti alege de mai jos o perioada suplimentara in timpul careia publicitatea va fi stearsa pentru membrii si invitatii dvs.``" (este adaugat chiar de tine )
Re: Cam cati oamenii as avea daca fac publicitate?
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum