nelamurire in privinta footerului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
nelamurire in privinta footerului
Salut, am si eu o intrabare.
Dupa cum spune aici https://help.forumgratuit.ro/actualizari-si-facilitati-noi-f4/actualizare-noua-in-conditiile-generale-t17218.htm nu este voie sa modificam footerul. ideea este. daca mai adaug eu in footer si linkururile catre forumgratuit le las intacte va fi vreo problema?
P.S. Daca nu se vede destul de clar in poza forumul meu este in profil intrati si vedeti singuri.
Dupa cum spune aici https://help.forumgratuit.ro/actualizari-si-facilitati-noi-f4/actualizare-noua-in-conditiile-generale-t17218.htm nu este voie sa modificam footerul. ideea este. daca mai adaug eu in footer si linkururile catre forumgratuit le las intacte va fi vreo problema?
P.S. Daca nu se vede destul de clar in poza forumul meu este in profil intrati si vedeti singuri.
Re: nelamurire in privinta footerului
Nu este nicio problema daca mai adaugati ceva in footer. Important este sa ramana intact footer-ul de la Forumgratuit.
Apropo, puteti sa stergeti "Powered by Forumgratuit" din moment ce footer-ul trebuie sa ramana intact (doar un sfat )
Apropo, puteti sa stergeti "Powered by Forumgratuit" din moment ce footer-ul trebuie sa ramana intact (doar un sfat )
Vizitato- Vizitator
nu aveam chestiile de jos bagate si aveam "Powered by Forumgratuit" acum cateva ore leam bagat si de aceea am vrut sa intreb sa fiu sigur. erea prea tare cu un singur link catre forum gratuit asa arata naspa de tot , strica tot aspectul:( ma rog mc pentru raspuns. TC.
Cu placere
Topic rezolvat=>Inchis.
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» editarea footerului
» Cum pot sa pun la sfarsitul footerului aceasta imagine ?
» Nelamurire la forumul gratuit !
» Nelamurire "efect autocolant"
» Permisiuni diferite pentru grupuri in privinta icon-urilor pentru mesaje
» Cum pot sa pun la sfarsitul footerului aceasta imagine ?
» Nelamurire la forumul gratuit !
» Nelamurire "efect autocolant"
» Permisiuni diferite pentru grupuri in privinta icon-urilor pentru mesaje
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum